راهنمای خرید پودر قهوه

این مطلب آشنایی شما با قهوه و نوشیدنی‌های آن و نحوه تازه در سایت و هر دیگری را آموزش می‌دهد( کاربرانی که با قهوه و ابزار آلات و … آشنایی کاملی دارند می‌توانند با نحوه خرید قهوه روبوستا‎ در سایت، در پایان این مطلب آشنا شوند) برای درک بهتر این مطلب، کلمات نا آشنا را به رنگ زرشکی درآورده ایم که با کلیک بر روی آن ها به توضیحات کامل آن دسترسی پیدا می‌کنید”. ابتدا باید بدانید چند نوع قهوه وجود دارد!

  • قهوه‌های فوری و نسکافه‌ها
  • کپسول قهوه
  • قهوه‌های بسته بندی شده که به صورت دان یا آسیاب شده‌اند
  • قهوه‌های تازه یا فله

قهوه های فوری: قهوه های فوری و نسکافه ها که با ریختن آنها در آب داغ سریع تهیه می‌شوند! مانند نسکافه گلد و نسکافه های سه در یک و …. کپسول قهوه: کپسول قهوه، قهوه آسیاب شده آماده برای دستگاه است که داخل بسته بندی کپسول مانندی است که با جایگذاری در دستگاه درب آن توسط دستگاه باز شده و تهیه می شود. البته فراموش نکنید که برای خرید این کپسول باید ابزار تهیه شما از کپسول قهوه پشتیبانی کند.

قهوه های بسته بندی شده: قهوه های بسته بندی شده که خود در دو نوع و آسیاب شده هستند! بسته بندی شده را بعد از خرید، برای تهیه باید آسیاب کنید البته اگر خودتان دستگاه آسیاب مناسب داشته باشید! و آنهایی هم که آسیاب شده بخرید باید حتما حدالمکان با ابزاری که روی آن پیشنهاد شده تهیه کنید. مثل لاواتزا یا ایلی که آسیاب شده و روی آن علامت یا کشیده شده قهوه تازه یا فله: هم همان قهوه ای است که برای خریداری آن به می‌روید و می‌گویید ۲۵۰ گرم برای به شما بدهند! مغازه دار هم برشته شده را همانجا برای شما آسیاب می‌کند، برای ! یا فله چیست؟ تفاوت آن با قهوه بسته بندی را بخوانید.

اما وقتی می‌گوییم قهوه ترک، فرانسه یا اسپرسو کجای این جریان جای می گیرد؟ بدانید که همه قهوه ها(قهوه ترک، قهوه فرانسه و…) و نوشیدنی های بر پایه قهوه (لاته، و…) همگی از دانه قهوه تهیه می شوند به این معنی که ای که در مزرعه کشت می شود یکسان است اما مراحل بعدی مانند برشته کردن قهوه، آسیاب، ابزار و طرز تهیه آن، تفاوت در نوشیدنی‌ها ایجاد می‌کند. این یعنی قهوه ترک از همان دانه ای تهیه می شود که قهوه اسپرسو تهیه شده است اما با رعایت فیلترها و تفاوت هایی در تهیه آن! همه اصطلاحات کافی شاپی نوشیدنی و تخصصی صنعت قهوه را در این مطلب گنجانده ایم! همه چیز زیر سر من دونه هست

واضح تر بگوییم: اگر شما به بروید نمی توانید بگویید قهوه ترک یا فرانسه به شما بدهند بلکه می توانید نوع دانه خام را تعیین کنید یعنی دانه تان از کشور برزیل، ویتنام یا … و نوع عربیکا یا روبوستاباشد. پس از دریافت دانه خام یا دانه سبز، برای تهیه نوشیدنی مورد نظر، دانه باید برشته و سپس آسیاب شود. اگر کمی کلی به قضیه نگاه کنیم شما سه نوع قهوه می‌توانید درست کنید! (ترک-فرانسه-اسپرسو) حتما سوالاتی در ذهنتان است! بگذارید این سه نوع قهوه را به شما بگوییم، حتما جواب سوالاتتان را دریافت خواهید کرد. قهوه ترک شما باید قهوه ای خریداری کنید که:

  1. درجه رست (برشتگی) آن روشن باشد.
  2. درجه آسیاب آن ریزترین حالت باشد.
  3. این قهوه را باید به وسیله ابزار مخصوص آن که قهوه جوش یا جذوه هست تهیه کنید. حالا با رعایت این شرایط، نوشیدنی شما قهوه ترک می‌شود.

قهوه فرانسه حالا شما می خواهید قهوه فرانسه نوش جان کنید. برای تهیه این قهوه باید:

  1. درجه رست قهوه ملایم باشد
  2. از درجه آسیاب درشت استفاده شود
  3. هم چنین باید از ابزار مخصوص تهیه آن که فرنچ پرس یا قهوه ساز است استفاده کنید که در این شرایط قهوه تان فرانسه می گیرد.

اما اسپرسو چیست؟

به اسم عجیب آن کاری نداشته باشید این قهوه هم مانند ترک و فرانسه با رعایت کردن فیلترهای مختص خود درست می شود:

  1. میزان برشت تیره یا متوسط
  2. درجه آسیاب نسبتا ریز
  3. استفاده از دستگاه اسپرسو ساز یا موکاپاتو در نهایت با رعایت این شرایط، قهوه تان اسپرسونام می‌گیرد. در بخش ابزار های قهوه(، اسپرسوساز کمکس وی 60 و..) با آنها آشنا شوید. حال فکر کنید می خواهید قهوه اسپرسو نوش جان کنید، در هنگام خرید نوع قهوه تان را اینگونه معرفی می کنید “قهوه اسپرسو” پس قهوه ای با درجه آسیاب متوسط و درجه برشتگی ملایم یا تیره برای تان ارسال می شود حالا این شما هستید و قهوه اسپرسو، قهوه تان را با ابزارهایی که گفته شد تهیه کنید تا نوشیدنی تان اسپرسو شود.

البته نا گفته نماند که میزان درجه آسیاب برای با دستگاه اسپرسوساز تفاوت دارد. شما هم احتمالا به این موارد فکر می کنید توصیه میکنم برای سردرگمی کمتر حتما به این مطلب مراجعه کنید. تفاوت قهوه ترک یا فرانسه یا اسپرسو چیست؟ یا میزان کدام یک از قهوه ها بیشتر است؟ سوال؟ قهوه لاته پس چی هست؟ تو منوی کافی شاپ ها، نوشته مثلا کن پانا یا و خیلی اسم های عجیب دیگه؟ یعنی چی؟ پاسخ: این نوشیدنی ها معمولا از ترکیب ، خامه، شکلات یا … درست می شوند. این گونه که پایه اصلی، اسپرسو است و ترکیباتی به آن اضافه می شود که انواع نوشیدنی ها بر پایه اسپرسو را ایجاد می کند. تبریک! خب کار تمام است.

برای در سایت کافی استور، با توجه به توضیحات بالا، یکی از محصولات سایت را انتخاب کنید، فراموش نکنید که همه محصولاتی که داخل سایت هستند برای تهیه همه قهوه ها مناسب نیستند! مثلا داخل سایت را نمی توانید برای فرنچ پرس انتخاب کنید، به این دلیل که مناسب برای است پس با توجه به ویژگی های محصولات انتخاب کنید، برای سردرگمی کمتر می‌توانید به منوی محصولات و سپس به بخش اسپرسو فرانسه یا ترک بروید و با کمک فیلترهای سمت راست به محصول مورد علاقه‌تان برسید، پس از این بخش باید وزن و ابزار تهیه آن را مشخص کنید. برای انجام عملیات خرید می‌توانید حساب کاربری ایجاد کرده یا بدون ایجاد حساب، خرید خود را تکمیل کنید.

برای ثبت نهایی سفارش و انجام خرید، محصول خود را به سبد خرید افزوده و به سبد خرید بروید پس از کنترل اطلاعات سبد خرید اقدام به پرداخت کنید و پس از وارد کردن اطلاعات ارسال و نحوه پرداخت، خرید خود را به اتمام برسانید. در انتهای صفحه خرید، بخشی قرارداده شده تا اگر نیاز دارید دانه و یا پودر قهوه تان به صورت دیگری که در محصولات سایت موجود نباشد آسیاب نمایید یا هرگونه توضیحی در خصوص فاکتور خود دارید را ذکر نمایید. در ضمن می توانید از همین جا به صفحه محصولات رفته و محصولات خود را انتخاب کنید. همچنین می توانید در بخش پایین سایت، لینک های راهنمای ثبت نام، قوانین، روش های پرداخت و… را هم مطالعه کنید.

دکمه بازگشت به بالا