طرز تهیه کره مغزیجات خانگی و نکات آن

آجیل ترکیبی از مغزها و خشکبار است و از گذشته به عنوان یکی از نمادهای فرهنگ ایرانی شناخته شده است، و در جشن های باستانی مثل نوروز و یلدا استفاده میشود و معنایی خاص برای مراسمات و مهمانی ها دارد. آجیل ها بسیار متفاوت هستند و معمولا نام آنها را با توجه به شکل و قسمت هایشان انتخاب می کنند. آجیل های شور، آجیل های شیرین، آجیل های میوه، چهار مغز، هفت مغز از جمله آجیل های محبوب هستند که طعم ها و بافت های متفاوتی دارند. طرز تهیه کره مغزیجات خانگی را در این مقاله توضیح دادیم با ما همراه باشید.

مغز بادام زمینی، فندق، پسته، بادام هندی، گردو و بادام درختی از اجزای اصلی آجیل هستند که می توان آن ها را به صورت جداگانه یا با مخلوط کردن ترکیبی از آنها برای تهیه کره آجیل مخلوط کرد. آجیل به راحتی در فروشگاه های مواد غذایی در دسترس است و معمولا در دو نوع وجود دارد: “کره آجیل نرم” و “کره آجیل کرانچ”.

“کره آجیل نرم” بافت خمیری و نرمی دارد، در حالی که “کره آجیل کرانچ” حاوی مقادیر کمی آجیل خرد شده است. برای تهیه کره بادام زمینی در خانه فقط به یک مخلوط کن یا غذاساز نیاز دارید و می توانید با پول کمی در خانه کره خوشمزه درست کنید.

پول |رنگ

طرز تهیه کره آجیل

طرز تهیه کره مغزیجات خانگی به شرح زیر است:

  • فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درجه سانتیگراد) گرم کنید.
  • مغزیجات را به صورت یک لایه روی سینی فر پهن کنید تا روی هم نچسبند.
  • سینی را در فر قرار دهید و 3 دقیقه صبر کنید تا مغزها برشته شوند.
  • مغزیجات را هم و 3 تا 5 دقیقه دیگر بگذارید تا رنگ بادام ها قهوه ای روشن شود و عطر مغذی آن از بین نرود. فندق زود می سوزد، پس مراقب باشید
  • می توانید این کار را به جای فر روی اجاق گاز انجام دهید: آجیل ها را در تابه ریخته و تابه را روی دمای داغ قرار دهید. آجیل ها را مرتب هم بزنید تا طلایی و معطر شوند.
  • مغزهای بو داده را در ظرف غذاساز بریزید. غذاساز را به مدت 1 دقیقه روشن کنید، سپس با استفاده از یک کاردک، پودر آجیل چسبیده به دو طرف کاسه را بردارید.
  • در صورت تمایل روغن را به غذاساز اضافه کنید و 2 تا 3 دقیقه دیگر آن را بپزید تا خمیر یکدست و یکدست شود.
  • باز هم در صورت تمایل نمک و عسل را به غذاساز اضافه کنید و دوباره دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند.
  • مواد را هم بزنید تا کره غلیظ شود و بافت مناسبی پیدا کند. در صورت لزوم می توانید روغن بیشتری اضافه کنید.
  • اگر می خواهید گردوی ترد را طوری درست کنید که مغزهای درشت جویده شوند، 1/6 از مخلوط مغزی بوداده را در غذاساز خرد کنید تا کاملا نرم شود. سپس آنها را کنار بگذارید و وقتی کره بادام زمینی آماده شد آن را اضافه کنید و مخلوط کنید.

طرز تهیه کره پسته

دستور آشپزی:

  • پسته ها را در آجیل کوب بریزید و کاملا چرخ کنید.
  • آب داغ را کم کم با قاشق اضافه کنید تا خمیر پسته درست شود. مقدار آب مصرفی باید به اندازه ای باشد که کره پسته به غلظت مناسب برسد.
  • در انتها نمک و عسل را اضافه کنید و اجازه دهید دستگاه داغ شود تا روغن به غلظت دلخواه برسد.
  • پس از خنک شدن، کره را در ظرف شیشه ای دربسته بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه کره بادام

  • 200 گرم بادام هندی و 200 گرم بادام زمینی را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
  • بادام ها را مرتب هم بزنید تا برشته و کمی تغییر رنگ دهند.
  • بادام های خشک را کمی خنک کنید سپس در غذاساز بریزید. یک قاشق غذاخوری روغن نارگیل اضافه کنید و دستگاه را روشن کنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط شوند.
  • بعد از حدود 10 دقیقه که مخلوط روغن بادام و نارگیل به صورت خمیری نرم در آمد، دستگاه را خاموش کنید، روغن بادام را در ظرف شیشه ای در بسته بریزید و در یخچال قرار دهید.

طرز کره بادام زمینی

  • فر را روشن کنید و دمای آن را روی 170 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. بادام زمینی ها را در سینی بچینید و در فر داغ قرار دهید.
  • بعد از پنج دقیقه بادام زمینی را از فر خارج کنید. سپس اجازه دهید بادام خنک شود.
  • در این مرحله بادام زمینی تفت داده شده را به همراه سایر مواد داخل غذاساز بریزید. سپس مولتی پروسسور را روشن کنید تا بادام زمینی ها له شوند.
  • به هم زدن بادام زمینی ها ادامه دهید تا کره ذوب شود.

نکات اضافی برای تهیه کره بادام زمینی ساده

  • برای تهیه کره بادام زمینی خالص می توانید نمک و عسل را از دستور غذا حذف کنید.
  • همچنین می توانید بادام زمینی را در تابه و گاز برشته کنید.
  • کره بادام زمینی را می توانید تا شش ماه در یخچال نگهداری کنید.

نکات مهم و اساسی در مورد طرز تهیه کره آجیل

  • برای تهیه کره آجیل از مغزهای بو داده و شور استفاده نکنید، برای دریافت کره مرغوب بهتر است از آجیل مرغوب و تازه استفاده کنید.
  • می توانید از کره های آجیل به عنوان صبحانه یا میان وعده با نان تست یا مارمالاد استفاده کنید و یا در دسرها استفاده کنید.
  • برای طرز تهیه کره مغزیجات خانگی می توانید از روغن کم و بیش استفاده کنید که این به سلیقه شما بستگی دارد.
  • برای تهیه کره آجیل می توانید از کنجد نیز استفاده کنید.
  • کره بادام زمینی را می توانید حداقل یک ماه در یخچال نگهداری کنید.

خبرهای کسب و کار

علاقمند به جدیدترین مقالات روز کسب و کارها در ایران و جهان با رویکرد علمی و فرهنگی، علاقمند به فناوری های روز و حمایت از پلتفرمهای جدید که خدماتی به مردم جهت رفاه و آسایش آنها میدهد.
دکمه بازگشت به بالا