افزایش متابولیسم بدن با تولید فناورانه سرکه عسل

عصر امید غذا و فراسودمند ها؛

افزایش متابولیسم بدن با تولید فناورانه سرکه عسل

دانش آموخته دانشگاه آزاد و فعال حوزه صنایع غذایی گفت: در بخش فرآورده های زنبور عسل موفق به تولید سرکه عسل شده ایم که باعث افزایش متابولیسم بدن می شود و می توان به عنوان یک نوشیدنی سالم در غذا استفاده کرد.

مریم شهریار ارشد زنبور عسل و دکترای تخصصی زنبوردرمانی که با واحد فناور متبوع خود مستقر در دانشگاه آزاد کرج در ششمین رویداد ملی عصر امید در حوزه کشاورزی با عنوان «غذا و فراسودمند ها» در دانشگاه آزاد ارومیه حضور یافته بود به خبرنگار آنا گفت: با شرکت نوآوران زنجیره غذایی آرمینه در این نمایشگاه شرکت کردیم و محصولات شرکت تولید عسل و فرآورده های زنبور عسل ازجمله سرکه عسل است.

دانش آموخته دانشگاه آزاد اسلامی توضیح داد: سرکه عسل از یک ماده تخمیری از خود عسل ساخته شده است این ماده باعث افزایش متابولیسم بدن می شود و می توانیم به عنوان یک نوشیدنی سالم در غذا استفاده کنیم.

فعال فناور حوزه غذایی ادامه داد: ماده ای دیگر به نام «هانی بُم» داریم؛ ترکیبی از عسل قارچ گانودرما جنسینگ روغن نارگیل و هل که این محصول در حال ثبت اختراع است و یک غذای کامل بوده که فرد با خوردن آن انرژی کل روز خود را به دست می آورد.

شهریار در پاسخ به این پرسش که رویداد عصر امید چقدر می تواند به تقویت ارتباط و اتصال بین دانشگاه و صنعت کمک کند؟ به آنا گفت: هر بار که در نمایشگاه های مختلف شرکت می کنیم دوستان خوب و بسیاری پیدا می کنیم که می توانیم با کمک همدیگر در تولید محصولات هم افزایی داشته باشیم و حمایتی که از طرف دانشگاه آزاد می شود برای ما و دیگر شرکت ها واقعاً حائز اهمیت است.

به گزارش آنا ششمین رویداد ملی عصر امید در حوزه کشاورزی با عنوان «غذا و فراسودمند ها» از ۲۲ تا ۲۴ آبان ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۱۰۰ شرکت دانش بنیان و فناور در حوزه صنایع غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار شد و فناوران محصولات فناور و دانش بنیان خود را در حوزه های مختلف کشاورزی صنایع غذایی امنیت غذایی و … به نمایش گذاشتند.

منبع: ana.ir

دکمه بازگشت به بالا