وزیر خارجه پاکستان: روابط پاکستان و ایران ارتباطی به صندوق بینالمللی پول ندارد
این پست از سایت بیگ نیوز برگرفته از سایت ” farsnews.ir ” در مورد مقاله ” وزیر خارجه پاکستان: روابط پاکستان و ایران ارتباطی به صندوق بینالمللی پول ندارد ” ارائه شده است، در صورتی که محتوای این پست مورد توجه تان واقع شده است به دسته بندی مربوطه مراجعه نمایید.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری آنلاین بیگ نیوز، درحالیکه پاکستان گرفتار چالشهای اقتصادی است و تنها راه نجات کمک مالی ۶.۵ میلیارد دلاری از صندوق بینالمللی پول است برخی منابع گفتهاند به دلیل نگرانیهای آمریکا از توسعه روابط اسلام آباد با ایران و چین، احتمال کمک مالی صندوق بینالمللی پول به این کشور پایین است، اما وزیر خارجه پاکستان به صراحت گفته که روابط تهران و اسلام آباد به هیچ کشور یا نهادی ارتباط ندارد.
وبگاه «ژئو تی وی» روز شنبه در این زمینه نوشت، «بلاول بوتو زرداری» وزیر امور خارجه پاکستان با رد چنین ادعایی گفته است که روابط پاکستان و ایران به صندوق بینالمللی پول، مستقر در واشنگتن ربطی ندارد.
بر اساس این گزارش، دولت پاکستان با مشکلات مالی مواجه است، زیرا صندق بینالمللی پول مستقر در واشنگتن هیچ گونه نرمشی نشان نمیدهد.پاکستان در سال ۲۰۱۹ دریک برنامه ۳۹ ماهه ۶ میلیارد دلار وام از صندوق بین المللی پول گرفت که در بازپرداخت آن با مشکلاتی مواجه شده است.
در حالی که برخی گفتهاند که شکست دولت پاکستان در این زمینه در گروی مسائل سیاسی است، برخی دیگر چرخش بیشتر پاکستان به سمت چین و ایران را دلیل این عامل معرفی میکنند. «دکتر پاشا» وزیر دارایی پیشین پاکستان به این وبگاه گفت، روابط با ایران برای ایالات متحده یک مشکل است.
وی اظهار داشت: «این یک رابطه جدید است. با امضای توافقنامه عادی سازی روابط ایران و عربستان سعودی، وضعیت در این زمینه تغییر کرده است. بنابراین، این رویداد وضعیت خاورمیانه را بهبود بخشیده و پاکستان در این مرحله باید به برخی از تعهدات گذشته با ایران که با حالت تعلیق درآمده احترام بگذارد. بنابراین، این احتمال وجود دارد که آمریکا یکی از اعضای برجسته صندوق بینالمللی پول، نسبت به این مسئله معترض باشد.»
در رویدادی به نشانه تحکیم روابط دو کشورهمسایه و مسلمان ایران و پاکستان، «شهباز شریف» نخست وزیر پاکستان پنجشنبه گذشته با «آیت الله سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور جمهوری اسلامی ایران ملاقات کرد(جزئیات بیشتر).
پایان پیام/.
شما می توانید این مطلب را ویرایش نمایید
این مطلب را برای صفحه اول پیشنهاد کنید