رونمایی از آثار دومین جشنواره میراث سرو
در دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب صورت گرفت؛
افتتاحیه رونمایی از آثار دومین جشنواره میراث سرو با حضور نماینده ولی فقیه در عراق و مسئولان برگزاری مراسم در دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب برگزار شد.
به گزارش خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، افتتاحیه دومین جشنواره امامت و مهدویت (رونمایی از آثار دومین جشنواره میراث سرو) با حضور نماینده ولی فقیه در عراق و مسئولان برگزاری مراسم در دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب برگزار شد.
در ابتدای این مراسم، آیت الله سید مجتبی حسینی با تسلیت سالروز شهادت امام حسن عسکری (ع) گفت: امام یازدهم از کسانی بودند که در بایکوت شدید نظامی قرار داشتند و در سامرا که یک شهر نظامی بود تحت کنترل قرار گرفتند. ائمه ما در آن دوره تاکید به پیروی از علما می کردند و مردم را به دلیل دسترسی سخت به امامان، به عالمان ارجاع می دادند تا از آنها برای تکالیف شرعی و دینی سوال کنند.
وی افزود: امام معصوم دستور داده که هر کسی علمی دارد وظیفه دارد که آن علم را بین مردم پخش کند. در زمان امام عسکری موج عظیمی برای پیوست به امام به وجود آمد و ما وظیفه داریم که در نشر اسلام از تمام فنون متناسب زمان استفاده کنیم.
آیت الله حسینی با بیان اینکه برخی هدف در جهان را یک چیز می دانند که باید در آن حداکثر لذت برای انسان به وجود بیاید و برای رسیدن به آن لذت، از تبلیغ فحشا و منکر استفاده می شود، گفت: یک دیدگاه هم این است که در مقابل این موج فساد، خودمان را کنار بکشیم و معتقد باشیم هر کسی خودش را باید نجات بدهد.
نماینده ولی فقیه در عراق ادامه داد: در مقابل اینها، یک دیدگاه هم هست که هم دنیا و هم آخرت را نجات بدهیم و بین دنیا و آخرت یک پیوند جدا نشدنی است؛ سعادت این است که انسان حداکثر تلاش خود را بکند که از دنیا استفاده و آخرت خودش را درست کند.
وی با تاکید بر اینکه دنیا با تمام امکاناتش مقدمه ای برای آخرت است، اظهار کرد: ماشینی به درد انسان می خورد که سالم باشد و سرعت درست داشته باشد. انسان باید هدف را بشناسد و راه های رسیدن را در نظر بگیرد و از اینها استفاده کند تا به آخرت برسد. کار شما عزیزان چنین کاری است که باید به این مسیر سوق بدهید.
آیت الله حسینی گفت: امروز فرزندان ما در فضای باز و وسیعی تربیت می شوند که اگر بتوانیم مسیر درست را ادامه بدهیم خودشان انتخاب می کنند که درست مسیر را طی کنند و از فحشا دور بشوند؛ الان جنگ میان اسلام و کفر نیست، بلکه اسلام با تمام ادیان مخصوصا یهودیان جنگ است؛ امروزه در بعضی کشور ها قانون تعیین کردند که فرزندی که متولد می شود اسم و جنسیت نباید داشته باشد تا به سن هجده سالگی برسد و خودش انتخاب کند. برخی کشور ها در گردن انسان ها عین سگ قلاده می اندازند و راه می برند. این سلب هویت از انسان است و افتخار می کند که حیوان باشد!
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه ما باید ریل گذار برنامه ها فرهنگی باشیم نه فقط مصرف کننده و دنبال کننده، گفت: ان شاالله توجه به مسئله هنر روز به روز بیشتر شود و پیشرفت کند و نیت های غیرصحیحی که دشمنان از طریق هنر دنبال می کنند را به خودشان برگردانیم.
وی با بیان اینکه جنگ ما و جهاد تبیین دایره بسیار وسیعی دارد، خاطرنشان کرد: همین هوش مصنوعی تهدید های زیادی را برای ما به وجود آورده و اهداف خبیثی دارند. کسانی خوراک به این هوش مصنوعی می دهند و جهت به آن می دهند تا به چیزی که می خواهند در جهت گیری جوامع برسند.
نماینده ولی فقیه در عراق در پایان تصریح کرد: خدا را شاکریم که در ایران، سرزمین مهدویت هستیم. کسانی که اهل مقاومت هستند در دنیا می دانند که ریشه مقاومت در ایران است؛ ایران هم بحمدالله به پیشرفت در زمینه نظامی رسیده و آنقدر سلاح دارد که دشمن را بترساند ولی میدان دوم که جهاد اکبر است باید حواسمان جمع باشد که گیر نفس و فحشا نیفتیم و مراقب باشیم دیگران هم گرفتار این دام نشوند.
در ادامه برنامه، آیت الله حسینی به برخی سوالات مذهبی حاضران جلسه پاسخ داد.
حمیده جعفری رئیس دانشکده هنر و معماری دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب برگزاری این جشنواره را افتخاری برای این دانشکده دانست.
جعفری همچنین برخی دغدغه های دانشجویان هنر برای دیده شدن آثارشان و حمایت های مادی و معنوی از آنها را مطرح کرد که نماینده ولی فقیه هم قول پیگیری و مساعدت دادند.
جشنواره سرو از مجموعه جشنواره امامت و مهدومیت دانشگاه آزاد سال گذشته در سطح کشوری و در سال جدید در سطح بین المللی برگزار شده است.
در این جشنواره در بخش های طراحی پوستر، عکس، شعر، مداحی ۹۷۷ اثر رسیده است که در داوری اولیه ۵۰ عکس، ۸۰ پوستر و ۲۰ اثر ادبی انتخاب شد.
پس از داوری نهایی، منتخبین جشنواره اعلام و در مراسم اختتامیه از برندگان تقدیر خواهد شد.
منبع: ana.ir