خلاصه کتاب کلید SolidWorks – مونتاژ و نقشه کشی

خلاصه کتاب کلید SolidWorks - مونتاژ و نقشه کشی

خلاصه کتاب کلید SolidWorks: مونتاژ و نقشه کشی ( نویسنده مسعود اسماعیلی )

اگر دنبال یک راهنمای عملی و پروژه محور برای یادگیری مونتاژ و نقشه کشی در SolidWorks هستید، خلاصه کتاب کلید SolidWorks: مونتاژ و نقشه کشی نوشته مسعود اسماعیلی دقیقاً همون چیزیه که به دردتون می خوره. این کتاب به شما کمک می کنه تا بدون نیاز به مطالعه کامل، با ساختار، مفاهیم کلیدی و پروژه های عملی این اثر آشنا بشید و تصمیم بگیرید که آیا این گنجینه دانش همونی هست که برای پیشرفت تو دنیای مهندسی نیاز دارید یا نه.

نرم افزار SolidWorks دیگه اسمش رو هر مهندسی شنیده و هر روز داره بیشتر و بیشتر تو صنعت خودمون و دنیا جا باز می کنه. اگه تو رشته های مهندسی مثل مکانیک، ساخت و تولید، طراحی صنعتی و این جور چیزا درس می خونید یا مشغول کارید، حتماً می دونید که SolidWorks چقدر میتونه تو طراحی قطعات، مونتاژ دستگاه ها و تهیه نقشه های دقیق بهتون کمک کنه. این نرم افزار مثل یه دستیار حرفه ای میمونه که ایده هاتون رو از روی کاغذ میاره تو دنیای واقعی و قابل لمس می کنه. اما خب، یادگیریش هم قلق هایی داره و نیاز به یه راهنمای درست و حسابی داره که از همون اول مسیر رو براتون روشن کنه.

کتاب کلید SolidWorks: مونتاژ و نقشه کشی، که نوشته دست آقای مهندس مسعود اسماعیلی هست، یکی از همون منابع معتبر و کاربردیه که می تونه دست شما رو بگیره و تو مسیر یادگیری SolidWorks، به خصوص تو بخش های حساس و مهم مونتاژ (Assembly) و نقشه کشی (Drawing)، راهنماییتون کنه. هدف ما تو این مقاله اینه که یه نگاه عمیق و تحلیلی به محتوای این کتاب بندازیم، نه اینکه فقط یه معرفی ساده باشه. می خوایم بهتون نشون بدیم تو هر فصل چه مهارت هایی رو یاد می گیرید، چه پروژه های عملی رو انجام می دید و اصلاً چرا این کتاب میتونه یکی از بهترین انتخاب ها برای یادگیری SolidWorks باشه. پس اگه آماده اید، بریم که یه سفر جذاب تو دنیای SolidWorks رو با هم شروع کنیم.

کتاب کلید SolidWorks: مونتاژ و نقشه کشی در یک نگاه کلی

قبل از اینکه شیرجه بزنیم تو دل مباحث کتاب، بیاید یه نگاه کلی بهش بندازیم و ببینیم با چی طرفیم. این کتاب توسط انتشارات کلید آموزش در سال ۱۳۹۸ منتشر شده و ۹۷ صفحه داره. حجم زیادی نداره، اما این نشون میده که نویسنده سعی کرده مطالب رو فشرده، کاربردی و بدون حاشیه بیان کنه. این خودش یه پوئن مثبت به حساب میاد، چون کمتر کسی وقت داره صفحات زیادی رو الکی ورق بزنه.

حالا بریم سراغ اینکه این کتاب اصلاً به درد چه کسایی می خوره؟ راستش رو بخواید، اگه دانشجو هستید (مخصوصاً رشته های مهندسی مثل مکانیک، ساخت و تولید، طراحی صنعتی، نقشه کشی صنعتی و هوافضا) و دنبال یه منبع عملی برای یادگیری SolidWorks هستید، این کتاب حسابی به کارتون میاد. مهندسا و تکنسین های شاغل تو صنعت که می خوان دانششون رو تو SolidWorks به روز کنن یا مهارت های جدید یاد بگیرن، این کتاب براشون مثل یه کاتالیزور عمل می کنه. طراحان محصول و مدل سازهای CAD که می خوان مونتاژهای پیچیده رو انجام بدن یا نقشه های فنی دقیق آماده کنن، می تونن از این کتاب کمک بگیرن. اگه قبلاً با محیط Part سالیدورکس کار کردید و حالا می خواید برید سراغ مونتاژ و نقشه کشی، این کتاب قدم بعدی شماست. حتی اگه کلاً خودآموزید و ترجیح می دید با منابع معتبر و مستقل پیش برید، کلید SolidWorks: مونتاژ و نقشه کشی برای شما نوشته شده.

یه نکته خیلی مهم اینه که برای شروع این کتاب، لازمه که به مدل سازی قطعات تو محیط Part سالیدورکس مسلط باشید. یعنی انتظار نمیره که شما صفر کیلومتر باشید و از همون ابتدا همه چیز رو از پایه یاد بگیرید. این کتاب فرض رو بر این میذاره که شما حداقل می دونید چطور یه قطعه رو تو SolidWorks طراحی کنید. اما خوبی بزرگش اینه که نیازی به آشنایی با نرم افزارهای CAD دیگه مثل CATIA، Mechanical Desktop یا AutoCAD ندارید؛ هرچند اگه باهاشون آشنا باشید، یه مزیت محسوب میشه.

بزرگترین مزیت این کتاب، رویکرد گام به گام و پروژه محورشه. یعنی قرار نیست فقط تئوری یاد بگیرید، بلکه با انجام پروژه های عملی و واقعی، مفاهیم رو تو دل کار یاد می گیرید و این باعث میشه یادگیری عمیق تر و موندگارتر باشه. خب، حالا که یه دید کلی پیدا کردیم، بریم ببینیم تو هر فصل چی انتظارمون رو میکشه.

مروری بر فصول و آموزش های کلیدی کتاب

این کتاب مثل یه نقشه گنج میمونه که شما رو مرحله به مرحله تو دنیای SolidWorks جلو می بره. کلاً سه تا فصل داریم که هر کدوم یه بخش اساسی از کار با SolidWorks رو پوشش میده. بیاید جزئیات هر فصل رو بررسی کنیم.

فصل اول: آشنایی با محیط مونتاژ (Assembly) و اصول اولیه

اگه تا حالا فقط با طراحی قطعات تکی تو SolidWorks سروکار داشتید، این فصل درهای یه دنیای جدید رو به روتون باز می کنه: دنیای مونتاژ! هدف اصلی این فصل اینه که شما رو با محیط Assembly آشنا کنه و اصول اولیه کار توش رو بهتون یاد بده. فکر کنید دارید یه اسباب بازی لگو میسازید؛ قطعات تکی رو دارید، حالا باید اونا رو کنار هم بذارید تا یه چیز معنی دار ازش دربیاد. مونتاژ تو SolidWorks هم دقیقاً همینه.

تو این فصل، نویسنده با یه پروژه عملی ساده شروع می کنه: مونتاژ یه مجموعه سه قطعه ای. اینجوری قدم به قدم پیش می رید و اصول اولیه رو تو یه محیط واقعی تجربه می کنید. مفاهیم و مهارت هایی که تو این فصل یاد می گیرید، پایه و اساس کارهای بزرگ تر تو محیط مونتاژه:

  • آشنایی با واسط کاربری محیط Assembly: اول از همه با محیط مونتاژ و ابزارهایی که داره آشنا می شید. اینکه هر گزینه کجاست و چه کاری انجام میده.
  • نحوه وارد کردن قطعات (Components) به محیط مونتاژ: یاد می گیرید چطور قطعاتی که قبلاً تو محیط Part طراحی کردید رو بیارید تو محیط Assembly. این کار خودش قلق هایی داره که اینجا بهتون یاد داده میشه.
  • آموزش جامع قیدگذاری (Mates): این بخش، قلب تپنده محیط مونتاژه! قیدها به شما اجازه میدن قطعات رو نسبت به هم قرار بدید و حرکتشون رو کنترل کنید. نویسنده اینجا قیدهای استاندارد رو به صورت کامل توضیح میده:
    • Coincident (هم مرکزی/هم تراز): برای چسبوندن دو سطح یا دو لبه به هم. مثلاً دو سطح رو کاملاً روی هم قرار میدید.
    • Concentric (هم مرکزی): برای هم محور کردن دو سوراخ یا دو استوانه. مثلاً یه پیچ رو دقیقاً داخل یه سوراخ قرار میدید.
    • Parallel (موازی): دو سطح یا دو خط رو موازی هم قرار میده.
    • Perpendicular (عمود): دو سطح یا دو خط رو بر هم عمود میکنه.
    • Distance (فاصله): یه فاصله ثابت بین دو سطح یا دو لبه ایجاد میکنه.
    • Angle (زاویه): یه زاویه ثابت بین دو سطح ایجاد میکنه.

    علاوه بر اینا، با قیدهای پیشرفته هم آشنا میشید که دستتون رو تو مونتاژهای پیچیده تر باز میذاره. این قیدها می تونن مکانیزم های حرکتی رو شبیه سازی کنن یا روابط پیچیده تری رو بین قطعات ایجاد کنن.

  • کار با زیرمونتاژها (Sub-assemblies) و اهمیت آن ها: بعضی وقتا یه مجموعه خیلی بزرگه و از خودش هم چند تا زیرمجموعه داره. مثلاً یه موتور ماشین که خودش از کلی قطعه کوچیک تر تشکیل شده. یاد می گیرید چطور این زیرمجموعه ها رو به عنوان یه زیرمونتاژ تعریف کنید تا کارتون منظم تر و مدیریت مونتاژهای بزرگ راحت تر بشه.
  • اصول بررسی تداخل (Interference Detection): این قابلیت خیلی مهمه! قبل از اینکه برید سراغ ساخت واقعی یه محصول، باید مطمئن بشید که قطعات تو هم نمیرن و با هم تداخل ندارن. اینجا یاد می گیرید چطور تداخل ها رو شناسایی و رفع کنید.

فصل دوم: مونتاژ مجموعه های صنعتی پیچیده و کاربردی

بعد از اینکه تو فصل اول قلق های اولیه مونتاژ رو یاد گرفتید، تو این فصل می ریم سراغ کارهای جدی تر. هدف اینجا اینه که شما رو تو مونتاژ مجموعه های واقعی و پیچیده تر که قطعات زیادی دارن، استاد کنه. دیگه وقتشه یه مکانیزم صنعتی رو از نزدیک ببینیم و مونتاژش کنیم.

پروژه عملی این فصل، یه پروژه نسبتاً جامع تر و کاملاً صنعتیه: مونتاژ یه مجموعه میز متحرک با ۲۱ قطعه. فکر کنید یه میز کار دارید که بخش های مختلفش حرکت می کنه و بالا و پایین میره. اینجاست که مهارت های مونتاژتون حسابی به چالش کشیده میشه. تو این فصل، این مفاهیم و مهارت های پیشرفته رو یاد می گیرید:

  • مدیریت مونتاژهای بزرگ و استفاده از الگوها (Patterns) در مونتاژ: وقتی تعداد قطعات زیاد میشه، مدیریتشون هم سخت تر میشه. اینجا یاد می گیرید چطور مونتاژهای بزرگ رو مدیریت کنید و از الگوها (مثلاً الگوی خطی یا دایره ای) برای قرار دادن سریع تعداد زیادی قطعه مشابه استفاده کنید. مثلاً اگه ۲۰۰ تا پیچ هم اندازه تو یه ردیف دارید، دیگه لازم نیست یکی یکی واردشون کنید.
  • آموزش کامل شبیه سازی دینامیکی (Motion Study/Simulation) برای بررسی حرکت و عملکرد مکانیزم: این بخش فوق العاده کاربردیه! شما می تونید حرکت مکانیزمی که مونتاژ کردید رو شبیه سازی کنید. مثلاً اگه یه بازوی ربات مونتاژ کردید، می تونید ببینید چطور حرکت می کنه، به چه نقطه ای میرسه، چقدر نیرو نیاز داره و آیا تداخلی تو حرکتش پیش میاد یا نه. این شبیه سازی بهتون کمک می کنه قبل از ساخت واقعی، ایرادهای طراحی رو پیدا و رفع کنید.
  • گام به گام ایجاد نمای انفجاری (Exploded View) و کاربردهای آن در مستندسازی: نمای انفجاری یعنی چی؟ فکر کنید یه دستگاه رو قطعه قطعه کردید و همه قطعات رو با یه فاصله مشخص از هم نشون میدید تا معلوم بشه هر قطعه کجا قرار می گرفته و چطور مونتاژ میشده. این نما برای مستندسازی، آموزش و کاتالوگ های محصول خیلی مفیده. اینجا یاد می گیرید چطور به صورت گام به گام این نما رو بسازید.
  • ایجاد مسیر انفجار (Explosion Line Sketch): علاوه بر نمای انفجاری، می تونید خطوطی رو اضافه کنید که مسیر حرکت هر قطعه رو نشون میده تا موقع مونتاژ یا باز و بسته کردن، دقیقاً بدونید هر قطعه از کجا اومده و کجا باید بره. این کار حسابی به وضوح نقشه اضافه میکنه.
  • مقدمه ای بر استفاده از قابلیت های هوشمند مونتاژ (Smart Mates): SolidWorks یه سری قابلیت های هوشمند داره که کار قیدگذاری رو براتون راحت تر می کنه. مثلاً وقتی یه قطعه رو نزدیک یه سوراخ می برید، خودش حدس میزنه که می خواید اون رو هم محور کنید و پیشنهاد قیدگذاری میده. اینجا با این قابلیت ها آشنا می شید تا سرعت کارتون بیشتر بشه.

شبیه سازی دینامیکی تو SolidWorks مثل یه معجزه می مونه؛ شما رو قادر می کنه تا حرکت و عملکرد مکانیزم ها رو قبل از اینکه حتی یه پیچ واقعی رو سفت کنید، به چشم ببینید و ایرادها رو رفع کنید. این قابلیت تنها یه ابزار نیست، بلکه یه صرفه جویی عظیم تو زمان و هزینه تولید نهایی به حساب میاد!

فصل سوم: تهیه نقشه های ساخت و مونتاژ در محیط Drawing

خب، تا اینجا یاد گرفتید چطور قطعات رو طراحی کنید و بعد اونا رو مونتاژ کنید. اما اگه بخواید طرحتون رو بفرستید کارگاه تا بسازن، یا به یه همکار نشون بدید، مدل سه بعدی همیشه بهترین راه نیست. اینجا نقشه های صنعتی به کار میان! هدف این فصل اینه که شما رو با اصول و استانداردهای نقشه کشی صنعتی آشنا کنه و یاد بده چطور با SolidWorks، نقشه های دقیق و قابل تولید تهیه کنید.

پروژه عملی این فصل هم خیلی مهمه: تهیه نقشه ساخت یه قطعه صنعتی و نقشه مونتاژ یه مجموعه. یعنی هم یاد می گیرید چطور نقشه یه دونه قطعه رو بکشید، هم نقشه کلی یه دستگاه که شامل چندین قطعه میشه. مفاهیم و مهارت های جامعی که تو این فصل یاد می گیرید، به شما کمک می کنه تا یه طراح واقعی بشید که می تونه ایده ها رو به مستندات مهندسی تبدیل کنه:

  • معرفی محیط Drawing و قالب های نقشه (Sheet Formats): اول با خود محیط نقشه کشی آشنا میشید و یاد می گیرید که چطور قالب های استاندارد (مثل A4, A3 و …) رو انتخاب کنید. این قالب ها شامل کادر نقشه، جدول اطلاعات و فضای کار برای رسم هستن.
  • وارد کردن نماهای مختلف (Projection Views) از مدل های Part و Assembly: شما مدل سه بعدی رو دارید، حالا باید از زوایای مختلف ازش نما بگیرید تا قطعه تو دو بعد مشخص بشه. اینجا یاد می گیرید نماهای اصلی (مثل نما از جلو، بالا و راست)، نماهای ایزومتریک و سایر نماهای لازم رو چطور وارد نقشه کنید، چه برای قطعات تکی و چه برای مجموعه ها.
  • ایجاد نماهای برش خورده (Section View) و جزئی (Detail View) و Auxiliary View:
    • نمای برش خورده: اگه یه قطعه پیچیده و توخالی دارید، با یه برش می تونید ساختار داخلیش رو نشون بدید.
    • نمای جزئی: اگه یه قسمت خیلی کوچیک و پیچیده تو نقشه دارید که نیاز به بزرگنمایی و جزئیات بیشتر داره، می تونید از نمای جزئی استفاده کنید.
    • Auxiliary View: اگه سطحی تو قطعه دارید که کج هست و تو نماهای استاندارد به خوبی دیده نمیشه، از این نما استفاده می کنید تا اون سطح رو به صورت واقعی ببینید.
  • آموزش دقیق اندازه گذاری (Dimensioning) و تلرانس گذاری (Tolerances) طبق استانداردهای مهندسی: این بخش حیاتیه! شما باید به سازنده بگید هر قطعه چه ابعادی داره و چقدر خطا می تونه داشته باشه. اینجا یاد می گیرید چطور اندازه گذاری های خطی، شعاعی، زاویه ای و … رو دقیقاً طبق استانداردهای مهندسی (مثل ISO یا ASME) انجام بدید. تلرانس گذاری هم بهتون کمک می کنه دقت ساخت رو مشخص کنید.
  • افزودن یادداشت ها، جداول و علائم (Annotations): هر نقشه نیاز به توضیحات و اطلاعات تکمیلی داره. اینجا یاد می گیرید چطور یادداشت های فنی، علائم پرداخت سطح، علائم جوشکاری و هر چیز دیگه ای که برای ساخت لازمه رو به نقشه اضافه کنید.
  • تهیه لیست قطعات (Bill of Materials – BOM) از مونتاژ: وقتی یه مونتاژ رو تو نقشه میارید، نیاز دارید یه لیستی از همه قطعاتی که تو اون مونتاژ استفاده شده (با تعداد، جنس و اسمشون) داشته باشید. این لیست رو بهش میگن BOM و SolidWorks خودش میتونه اونو از مونتاژتون بسازه و تو نقشه قرار بده.
  • آماده سازی نهایی نقشه برای چاپ و اشتراک گذاری (Plotting/Exporting): در نهایت، یاد می گیرید چطور نقشه رو برای چاپ روی کاغذ آماده کنید یا اون رو به فرمت های دیگه مثل PDF تبدیل کنید تا بتونید با بقیه به اشتراک بذارید.

نقشه کشی صنعتی فقط کشیدن خط و خطوط نیست؛ زبان مشترک مهندسان و تولیدکنندگانه. با یادگیری دقیق استانداردهای نقشه کشی، شما در واقع دارید با زبانی صحبت می کنید که همه دنیا اون رو می فهمند و این یک مهارت غیرقابل جایگزینه.

ویژگی های برجسته کتاب که آن را متمایز می کند

حالا که حسابی تو دل فصول کتاب رفتیم و برگشتیم، بیاید یه جمع بندی کنیم و ببینیم دقیقاً چه چیزهایی این کتاب رو خاص و متمایز می کنه و چرا باید بهش اعتماد کنیم:

  • پروژه محوری واقعی و عملی: این مهمترین ویژگیه! نویسنده نیومده فقط تئوری درس بده. از همون فصل اول، شما دست به کار میشید و پروژه انجام میدید. این رویکرد باعث میشه مفاهیم رو نه حفظ، بلکه درک کنید و تو عمل یاد بگیرید. پروژه ها هم واقعی و صنعتی هستند، یعنی بعداً تو دنیای کار حسابی به دردتون می خورن.
  • پوشش جامع مباحث اصلی: این کتاب فقط به مونتاژ یا فقط به نقشه کشی نمی پردازه. هر سه تا بخش مهم و کاربردی یعنی مونتاژ، شبیه سازی دینامیکی و نقشه کشی رو پوشش میده. یعنی با یه تیر سه نشون می زنید و یه پکیج کامل آموزشی رو دریافت می کنید.
  • زبان ساده و روان: خوشبختانه، این کتاب با یه زبان خیلی ساده و خودمونی نوشته شده. قرار نیست با اصطلاحات قلمبه سلمبه سردرگم بشید. این باعث میشه مطالعه و یادگیریش برای همه، حتی کسایی که تازه شروع کردن، راحت باشه و برای خودآموزی عالیه.
  • تمرکز بر مهارت های کاربردی و صنعتی: نویسنده حواسش بوده که چی تو صنعت واقعاً لازمه. آموزش ها جوری طراحی شدن که شما مهارت هایی رو کسب کنید که بلافاصله می تونید ازشون تو پروژه های کاری یا دانشگاهی استفاده کنید. خبری از مباحث اضافه و غیرضروری نیست.
  • تصاویر و مثال های واضح: یادگیری یه نرم افزار مهندسی بدون تصویر و مثال، مثل شنا کردن تو تاریکیه. این کتاب پر از تصاویر واضح و گام به گام هست که به شما کمک می کنه مفاهیم رو بهتر درک کنید و دقیقاً بدونید هر دکمه ای که میزنید، چه تاثیری داره.

این کتاب برای چه افرادی ضروری است؟

شاید بپرسید خب، با این همه ویژگی، این کتاب برای کی واقعاً ضروریه؟ یعنی اگه اونو نخونیم، یه چیزی رو از دست دادیم؟ جواب من یه بله بزرگه! بیاید دقیق تر ببینیم چرا:

  • برای دانشجویان (مخصوصاً مهندسی): اگه دانشجو هستید، این کتاب یه برگ برنده برای شماست. دانشگاه ها معمولاً رو مباحث تئوری مانور میدن و کمتر فرصت میشه که دانشجوها با نرم افزارهای صنعتی حسابی کار کنن. این کتاب به شما مهارت های عملی رو یاد میده که بازار کار عاشقشه. وقتی با SolidWorks مونتاژ و نقشه کشی بلد باشید، توی مصاحبه های کاری یه قدم از بقیه جلوترید و می تونید راحت تر شغل پیدا کنید.
  • برای مهندسان و تکنسین های شاغل: دنیای مهندسی دائم در حال تغییره و باید همیشه دانش و مهارت هامون رو به روز نگه داریم. اگه سال هاست تو صنعت کار می کنید و حس می کنید نیاز دارید مهارت های SolidWorksتون رو تکمیل یا به روز کنید، این کتاب یه راه سریع و کاربردی برای رسیدن به این هدفه. شاید بعضی از این قابلیت ها رو بلد باشید، اما اینجا به صورت سیستماتیک و پروژه محور، همه رو کنار هم یاد می گیرید.
  • برای طراحان محصول و مدل سازان CAD: اگه کارتون طراحی محصولاته و با مدل سازی سه بعدی سر و کار دارید، حتماً می دونید که طراحی بدون مستندسازی دقیق، نصفه و نیمه ست. این کتاب به شما یاد میده چطور ایده های خلاقانتون رو تو قالب نقشه های صنعتی و مونتاژهای دقیق ارائه بدید تا بقیه هم بتونن ازش استفاده کنن یا اونو بسازن. اینجوری طرح های شما اعتبار بیشتری پیدا می کنن.
  • برای اونایی که قبلاً با Part کار کردن: SolidWorks یه نرم افزار جامعه. خیلی ها اولش فقط محیط Part رو یاد می گیرن، چون پایه کار همینه. اما بعدش چی؟ مونتاژ و نقشه کشی گام های بعدی و حیاتی برای تبدیل شدن به یه کاربر حرفه ای SolidWorks هستن. این کتاب، پل ارتباطی شما بین محیط Part و دنیای پیچیده تر و کاربردی تر Assembly و Drawing هست.

اگه دنبال ارتقای شغلی یا حتی ورود به بازار کار با یک مهارت پرتقاضا هستید، یادگیری عمیق SolidWorks، مخصوصاً بخش مونتاژ و نقشه کشی، دیگه یک گزینه نیست؛ یک ضرورت است. این کتاب این فرصت رو به شما میده که این مهارت رو به بهترین شکل ممکن کسب کنید.

نتیجه گیری نهایی

تا اینجای کار، یه سفر کامل و مفصل تو دل کتاب کلید SolidWorks: مونتاژ و نقشه کشی نوشته مسعود اسماعیلی داشتیم. دیدیم که این کتاب چطور با یه رویکرد کاملاً عملی و پروژه محور، شما رو از آشنایی با محیط مونتاژ و قیدگذاری های پایه، تا شبیه سازی های دینامیکی پیچیده، ایجاد نماهای انفجاری و در نهایت، تهیه نقشه های ساخت و مونتاژ صنعتی، راهنمایی می کنه.

این کتاب فقط یه راهنمای نرم افزاری نیست؛ یه سرمایه گذاری حسابی برای ارتقاء مهارت های حرفه ای شما تو دنیای مهندسی به حساب میاد. با یادگیری محتوای این اثر، شما نه تنها به یه کاربر معمولی SolidWorks تبدیل نمی شید، بلکه می تونید با اطمینان کامل، پروژه های طراحی و مستندسازی پیچیده رو انجام بدید و همین، تفاوت بزرگی تو رزومه و عملکرد شغلی شما ایجاد می کنه. اگه تا الان دو دل بودید، امیدواریم این خلاصه جامع، ابهامات رو برطرف کرده باشه.

پس اگه مفاهیم و مهارت هایی که تو این خلاصه بررسی کردیم، براتون جذاب و مفید بوده، دیگه وقت رو تلف نکنید! با تهیه و مطالعه کامل کتاب کلید SolidWorks: مونتاژ و نقشه کشی، قدمی بزرگ در تسلط بر SolidWorks بردارید و آینده حرفه ای خودتون رو بسازید.

دکمه بازگشت به بالا