حذف «کبد چرب»، «دیابت» و «کم خونی» با ریزجلبک معجزه آسا؛ افزایش ۱۳ برابری ایمنی بدن
عصر امید غذا و فراسودمندها؛
یک شرکت فناور موفق به تولید جلبکی شده که سیستم ایمنی بدن را تا 13 برابر افزایش می دهد و قادر به درمان «کبد چرب» «دیابت» و «کم خونی» بیماری های قلبی و عروقی است.
انور ایزدی مدیرعامل یک شرکت فناور مستقر در مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز که در ششمین رویداد عصر امید غذا و فراسودمندهای دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه حضور دارد در گفت و گو با خبرنگار آنا با معرفی محصول «ریزجلبک اسپیرولینا» اظهار کرد: این محصول به عنوان یک هورمون سوپر فود در دنیا شناخته می شود که به لحاظ پروتئین ویتامین مینرال آهنی و … می تواند تحول بزرگی در زمینه غذا به وجود بیاورد.
وی اضافه کرد: براساس اعلام ناسا و سازمان بهداشت جهانی از جلبک اسپیرولینا به عنوان غذای آینده استفاده می شود که در صنایع غذایی دارویی آذریشی و بهداشتی غذای دام طیور و آبزیان و صنعت فیلتراسیون آب و هوا کاربرد دارد.
مدیرعامل شرکت فناور بیان کرد: با مصرف جلبک اسپیرولینا می توان سیستم ایمنی بدن را تا ۱۳ برابر افزایش داد به عنوان افرادی که به کبد چرب بیماری های قلبی و عروقی و دیابت مبتلا هستند با مصرف جلبک اسپیرولینا می توانند آن را درمان کنند.
ایزدی با تأکید بر اینکه با مصرف جلبک اسپیرولینا می توان سوخت و ساز بدن را تنظیم کرد ادامه داد: این محصول برای لاغری و چاقی هم کاربرد دارد به طوری که افرادی که تمایل به لاغری دارند از جلبک اسپیرولینا قبل از غذا استفاده کنند و افرادی متمایل به چاقی هم بعد از غذا آن را مصرف کنند.
وی با بیان اینکه محصول جلبک اسپیرولینا در تمامی مناطق ایران قابل مصرف است تبیین کرد: این محصول را به استان های مختلف ایران صادر می کنیم و در قالب خُرده فروشی و عمده فروشی در اختیار مردم قرار می دهیم.
مدیرعامل شرکت فناور «زیست اندیشان به فر آذربایجان» بیان کرد: همچنین داروسازان و سازمان های صنایع غذایی از محصول جلبک اسپیرولینا استفاده می کنند و به صورت فله ای این محصول را در اختیار آنان قرار می دهیم.
ایزدی با تأکید بر اینکه مصرف جلبک اسپیرولینا به رفع کم خونی در بانوان شده است تشریح کرد: بانوانی که مبتلا به کم خونی شده بودند با مصرف این محصول دیگر کم خونی ندارند و مشکل شان به کلی مرتفع شده است.
وی خاطرنشان کرد: از سویی با مصرف جلبک اسپیرولینا می توان جلوی ریزش مو را گرفت همچنان که بانوانی بودند که با مصرف این محصول توانستند جلوی ریزش موی خود را بگیرند.
مدیرعامل شرکت فناور درباره اینکه رویداد عصر امید تا چه اندازه می تواند ارتباط بین شرکت ها صنعت و دانشگاه را رشد داده و تقویت کند؟ چنین پاسخ داد: درصورتی که مسئولان از صنعت گران و سرمایه گذاران برای حضور در رویداد عصر امید دعوت کنند قطعاً مثمر خواهد بود.
ایزدی با تأکید بر اینکه رویداد عصر امید می تواند سکوی پرتاب شرکت های فناور است ادامه داد: محصولات فراسودمند بسیار ارزشمند هستند و زمینه ها کاربرد دارند بنابراین درصورتی که صنعت گران و سرمایه گذاران شرکت های فناور را پرورش داده و حمایت کنند نه تنها برای استان بلکه برای کشور هم مفید خواهد بود.
وی افزود: شرکت های فناور مستقر در رویداد عصر امید نیازمند حمایت هستند تا به رشد قابل توجه برسند.
به گزارش آنا ششمین رویداد عصر امید در حوزه کشاورزی با عنوان «غذا و فراسودمند ها» که از 22 آبان ۱۴۰۳ با حضور بیش از ۱۰۰ شرکت دانش بنیان و فناور در حوزه صنایع غذایی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ارومیه برگزار می شود عصر امروز 24 آبان به کار خود پایان می دهد.
منبع: ana.ir