بومیسازی تجهیزات صنعت حفاری با توان دانشبنیانها
این پست از سایت بیگ نیوز برگرفته از سایت ” www.isna.ir ” در مورد مقاله ” بومیسازی تجهیزات صنعت حفاری با توان دانشبنیانها ” ارائه شده است، در صورتی که محتوای این پست مورد توجه تان واقع شده است به دسته بندی مربوطه مراجعه نمایید.
مدیر عامل شرکت حفاری شمال گفت: ۹ قرارداد به ارزش ۴۶۰ میلیارد دلار بین حفاری شمال و شرکتهای دانشبنیان امضا شد.
به گزارش بیگ نیوز، علیرضا سلمانزاده امروز در مراسم امضای ۹ قرارداد با شرکت های دانش بنیان و پژوهشگاه صنعت نفتبا بیان اینکه شرکت حفاری شمال بر اساس سیاستهای ابلاغی بنیاد مستضعفان در خصوص توسعه نفت در بالادست اقدامات وسیعی را در برنامه دارد، اظهار کرد: ما بعنوان بزرگترین ناوگان حفاری غیردولتی علیرغم تمام مشکلات صنعت نفت توانستهایم در پروژههای مختلف در خصوص توسعه و تولید همگام با وزارت نفت باشیم و این همکاری گسترده است.
وی افزود: در کنار پروژههای EPD و EPC توجه ویژه به ساخت داخل در اولویت ما بوده و این اتفاق ارزشمند است چراکه در راستای بومی سازی گام بر می داریم.
مدیر عامل شرکت حفاری شمال با بیان اینکه اهتمام به بومی سازی دکلهای حفاری که به عنوان پاشنه آشیل این صنعت است، در دستور کار ما قرار دارد، گفت: واردات هر کدام از این تجهیزات به معنای از دست رفتن میلیاردها دلار است که با اقدام ما این عدم النفعها جبران می شود و گام ارزشمندی تلقی خواهد شد.
سلمانزاده با بیان اینکه در حال حاضر این تجهیزات باید از خارج از کشور وارد شود و ما در این مسیر چالشهای فراوانی داریم که البته با بومی سازی بسیاری از این مشکلات حل خواهد شد، اظهار کرد: توسعه و تولید انبوه این تجهیزات در تطابق با استاندارد است و مشکلات بزرگی از صنعت نفت را حل خواهد کرد و در این راستا هدف اصلی ما این است که گامهای بلندی که در این حوزه برداشتهایم برای نسل آینده به یادگار بماند.
به گفته وی تدوین دانش فنی و بومی سازی شفت اصلی تاپ درایو حفاری، تدوین دانش فنی و بومی سازی لاینرهای پمپ گل حفاری، تدوین دانش فنی و بومی سازی فیلترهای هوای دیزل ژنراتورهای کاترپیلار CAT-۳۵۱۲، CAT-۳۵۱۶، استفاده از تکنولوژی نانوکامپوزیت برای بهبود خواص سایش و خرودگی سیت و گیت شیرهای دروازههای فشار بالا، تدوین دانش فنی و بومی سازی شیر کنترل فوران رشته حفاری (IMOP)، تدوین دانش فنی و بومی سازی انواع دوپ حفاری و گریس پایه سکوهای جک آپ دریایی، تدوین دانش فنی و بومی سازی اقلام لاستومری صنعت حفاری از جمله موضوعات این قراردادهاست.
انتهای پیام