افزایش پایگاههای مدیریت بحران پایتخت به ۱۰۷ پایگاه/ جانمایی برای ساخت ۵ پایگاه جدید
این پست از سایت بیگ نیوز برگرفته از سایت ” www.isna.ir ” در مورد مقاله ” افزایش پایگاههای مدیریت بحران پایتخت به ۱۰۷ پایگاه/ جانمایی برای ساخت ۵ پایگاه جدید ” ارائه شده است، در صورتی که محتوای این پست مورد توجه تان واقع شده است به دسته بندی مربوطه مراجعه نمایید.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران آخرین تعداد سولهها و پایگاههای مدیریت بحران در تهران را اعلام کرد و از برنامهریزی برای ساخت پنج پایگاه جدید خبرداد.
علی نصیری در گفتوگو با بیگ نیوز، درباره تعداد پایگاهها و سولههای مدیریت بحران در شهر تهران گفت: در حال حاضر تقریبا میتوان گفت که در هر محله تهران یک پایگاه مدیریت بحران ایجاد شده است. تعدادی از محلات نیز باقی مانده که برنامهریزی و اقدامات لازم برای ساخت آنها در دستورکار قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۰۴ پایگاه و سوله مدیریت بحران در شهر تهران فعال است، گفت: روز شنبه و در مراسمی با حضور شهردار تهران سه پایگاه جدید پشتیبانی مدیریت بحران نیز افتتاح شده و به بهرهبرداری خواهد رسید که با احتساب این سه پایگاه، باید گفت که در حال حاضر مجموع پایگاههای مدیریت بحران در شهر تهران ۱۰۷ پایگاه است.
به گفته رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران این سه پایگاه جدید در ناحیه ۹ منطقه ۱ در محله اراج، ناحیه ۶ منطقه ۱۵ در محله مسعودیه و ناحیه ۱ منطقه ۲۲ در شهرک چشمه واقع شده است.
وی درباره امکانات سه پایگاه جدید مدیریت بحران در شهر تهران نیزاظهارکرد: هر پایگاه با سطح اشغال ۹۰۰ متر مربع و با زیربنایی حدود ۱۲۵۰ متر مربع فضای مسقف احداث شده است که اجزای تشکیل دهنده پایگاه ها شامل قسمت اداری، اتاق کنترل و بیسیم، سالن فرماندهی منطقه یا ناحیه، قسمت پشتیبانی شامل انبارهای تخصصی و انبار اصلی تجهیزات و اقلام اضطراری است.
نصیری افزود: همچنین در فضاهای پیرامونی این پایگاهها مخزن ۱۵ هزار لیتری سوخت اضطراری و مخزن ۱۷ هزار لیتری آب اضطراری نیز پیشبینی شده است.
برنامهریزی و جانمایی ساخت پنج پایگاه جدید مدیریت بحران
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرتهران از برنامهریزی برای ساخت پنج پایگاه مدیریت بحران جدید نیز خبر داد و گفت: اقدامات برای ساخت این پایگاهها در سال جاری با جانمایی و پیشبینی زمین انجام شده و مراحل عملیات احداث آنها آغاز خواهد شد.
وی با اشاره به لرزه خیزی بالای شهر تهران و همچنین تراکم زیاد جمعیت و بافت نامطلوب شهری در بسیاری از مناطق پایتخت، گفت: در صورت وقوع بحرانهای طبیعی بزرگ نظیر زلزله، کارهای امدادرسانی و کمک به بازماندگان حادثه بسیار دشوار خواهد بود. بر این اساس ایجاد پایگاه های پشتیبانی و مدیریت بحران با هدف مهیا کردن بستر عملیاتی و تاکتیکی مناسب در سطح مناطق برای تحقق اقدامات پیشگیری، آمادگی و مقابله امری لازم و ضروری است.
انتهای پیام