معرفی و فروش پسته با کیفیت
پسته (Pistachio) از آن دسته آجیلهای خوشمزه و منحصربفردی است که به خاطر طعم نسبتا شیرین و رنگ جذاب و بکر خود شناخته میشود. پسته یکی از قدیمیترین آجیلهای جهان است و از هزاران سال پیش در خاورمیانه کشت میشده است. همانند همهی مغزها، پسته سرشار از مواد مغذی مفید است اما برخی خواص منحصربفرد نیز دارد که آن را از سایر آجیلها متمایز میکند. از انواع مختلف پسته میتوان به عنوان میانوعده و یا در پخت شیرینی و غذا و غیره استفاده کرد و مزایای تغذیهای آن نیز در کنار طعم بینظیر، پسته را بسیار پرطرفدار میسازد. در هر صورت شاید جالب باشد بدانید انواع مختلفی از پسته در ایران وجود دارد و اگر احتمالا در خرید پسته و انتخاب نوع مناسب آن مشکل دارید، کاملا توجیهپذیر است.
اگر با شنیدن نام پسته فقط یک تصویر در ذهن شما متجسم میشود، کاملا طبیعی است اما انواع پسته در جهان آنقدر متنوع است که از شمار انگشتان دست هم میگذرد! گیاهشناسان چیزی حدود 60 نوع پسته فقط در ایران شناسایی کردهاند ولی ما فقط تعداد کمی از آنها را میشناسیم. در این مطلب میتوانید با انواع پستههای ایرانی آشنا شوید تا اگر گذرتان به آجیلفروشیها خورد، بتوانید با اطلاعات بیشتری پستهی مورد نظر خود را تهیه کنید. بعلاوه برای خرید بادام میتوانید سری به فروشگاه اینترنتی حاجی بادومی بزنید و پستههای مرغوب ایرانی را با خیال راحت از این فروشگاه اینترنتی تهیه کنید.
معرفی انواع پسته در ایران – از آقای اکبری تا خانم فندقی
پسته (Pistachio) از آن دسته آجیلهای خوشمزه و منحصربفردی است که به خاطر طعم نسبتا شیرین و رنگ جذاب و بکر خود شناخته میشود. پسته یکی از قدیمیترین آجیلهای جهان است و از هزاران سال پیش در خاورمیانه کشت میشده است. همانند همهی مغزها، پسته سرشار از مواد مغذی مفید است اما برخی خواص منحصربفرد نیز دارد که آن را از سایر آجیلها متمایز میکند. از انواع مختلف پسته میتوان به عنوان میانوعده و یا در پخت شیرینی و غذا و غیره استفاده کرد و مزایای تغذیهای آن نیز در کنار طعم بینظیر، پسته را بسیار پرطرفدار میسازد. در هر صورت شاید جالب باشد بدانید انواع مختلفی از پسته در ایران وجود دارد و اگر احتمالا در خرید پسته و انتخاب نوع مناسب آن مشکل دارید، کاملا توجیهپذیر است.
اگر با شنیدن نام پسته فقط یک تصویر در ذهن شما متجسم میشود، کاملا طبیعی است اما انواع پسته در جهان آنقدر متنوع است که از شمار انگشتان دست هم میگذرد! گیاهشناسان چیزی حدود 60 نوع پسته فقط در ایران شناسایی کردهاند ولی ما فقط تعداد کمی از آنها را میشناسیم. در این مطلب میتوانید با انواع پستههای ایرانی آشنا شوید تا اگر گذرتان به آجیلفروشیها خورد، بتوانید با اطلاعات بیشتری پستهی مورد نظر خود را تهیه کنید. بعلاوه برای خرید آجیل میتوانید سری به فروشگاه اینترنتی حاجی بادومی بزنید و پستههای مرغوب ایرانی را با خیال راحت از این فروشگاه اینترنتی تهیه کنید.
انواع پسته در ایران بر اساس ظاهر
همانطور که گفتیم تعداد و تنوع پستهها در جهان بسیار زیاد است و بیش از 60 نوع پسته نیز در ایران شناسایی شده است. با این حال به طور خلاصه میتوان پستههای ایرانی را به چند نوع پسته اکبری، کله قوچی، احمد آقایی، بادامی و فندقی (یا اوحدی) تقسیم کرد. انواع پسته در ایران از نظر شکل ظاهری در دو دستهی پستههای فندقی و بادامی قرار میگیرند که در ادامه میتوانید با هر کدام از اینها آشنا شوید.
پسته فندقی
یکی از معروفترین انواع پسته در ایران پسته فندقی است که البته به نام پسته اوحدی نیز شناخته میشود. این نوع پسته از این جهت پسته فندقی نامیده میشود که ظاهری گرد و فندق مانند دارد و البته در دنیا به جای پسته فندقی به نام Round (گرد) شناخته میشود. تقریبا در تمام استانهایی که انواع پسته کشت میکنند، پسته فندقی هم کشت میشود؛ از کرمان، یزد و خراسان رضوی گرفته تا فارس، مرکزی، قزوین و حتی تهران! ولی قطب کشت پسته فندقی استان کرمان است.
خوشمزه ترین پسته جهان
پسته ایران، محصولی است بسیار خوشمزه و خوردنی، کمتر کسی است از خوردن آن لذت نبرد. معمولا مشکلی که مصرف کنندگان پسته عنوان می کنند، این است که می گویند وقتی شروع به خوردن پسته کردیم، دیگر نمی توانیم از خوردن دست بکشیم.
اگر به دلایلی، پیش از خوردن پسته تصمیم بگیریم فرضا، فلان مقدار پسته بخوریم به احتمال زیاد در عمل بیشتر خواهیم خورد. معمولا در ظرف (سبد) آجيل ها اولین چیزی که تمام می شود پسته است.
پسته ایران، با این قابلیت بیشترین تبلیغ را برای مصرف خود کرده و می کند. از این واقعیت که بگذریم، در بحث راجع به تبلیغات برای پسته باید به سه نکته توجه کرد:
- اول این که پسته محصولی است که هزاران سال است تولید می شود.
- دوم این محصول از سالیان بسیار دور گذشته، وارد بازار جهانی شده است.
- سوم، افزایش مصرف پسته در بازار جهانی بدون هیچ گونه برنامه ریزی صورت گرفته است.
طعم پسته ایران چگونه است؟
آنچه در مورد طعم پسته ایران گفته شد واقعیتی است خالی از اغراق و تعصب. اگر پسته با اندکی دقت آماده مصرف شده باشد طعم آن همان طور است که گفته شد. طبیعت به مردمان حاشیه ای کویر ایران دری گرانب ها عطا کرده است. اگر ما منطقه را دچار بحران بی آبی کرده ایم تقصیر طبیعت نیست.
طبیعت محصول خوشمزه با کیفیت عالی به ما داده است. محصولی که علاوه بر کیفیت عالی قابل نگهداری به مدت طولانی است. اگر این محصول در مواردی با بی دقتی و سر هم بندی و طمع کاری بعضی از دست اندرکاران به شکلی بد عرضه شده و مصرف کننده را از خوردن باز داشته است تقصير طبیعت نیست. عرضه پسته با کیفیت خوب چندان مشکل نیست.