«هنر همدردی» آرتور شوپنهاور به فارسی درآمد

بیگ نیوز/خوزستان کتاب «هنر همدردی» نوشته آرتور شوپنهاور، فیلسوف آلمانی، با ترجمه علی عبداللهی در نشر مرکز چاپ و منتشر شد.

«هنر همدردی» آرتور شوپنهاور به فارسی درآمد

به گزارش بیگ نیوز، کتاب «هنر همدردی» افزون بر تمرکز بر مفهوم همدردی و تبیین آن موزاییک موضوعی بی‌نظیری است از شناخت مفاهیم مشابهی چون دلسوزی، همدلی، شفقت، مهرورزی، عدالت، خیرخواهی، توانایی عشق‌ورزی و نسبت آن با قوه‌ تخیل آدمی.

استدلال‌های کتاب نه فقط در جهت تایید مفاهیم یادشده قوام می‌یابند بلکه نویسنده تقابل‌های آن نظیر بی‌رحمی، سنگدلی، بی‌عدالتی، بی‌انصافی، ستمگری، زورورزی، حیله‌گری، دروغ و… را برمی‌رسد و علل و حتی تفاوت آن در اطلاق بیرونی و انگیزه‌های بروز آن را از نظر دور نمی دارد.

این فیلسوف کانتی نه فقط خاستگاه همدردی را فراتر از عقل محاسبه‌گر و تکلیف و وظیفه و حتی اراده‌ آزاد می‌داند بلکه ضمن واکاوی شالوده‌ اخلاق و کردارهای اخلاقی، افزون بر فراروی از کانت، سنگ بنای علوم جدید در بررسی سرچشمه‌ انگیزه‌های انسان را نیز پی‌می‌ریزد و باریک‌نگری‌هایش در موضوع همدردی و اراده‌ آزاد آغازگاه درخشانی است بر دستاوردهای بعدی در عرصه‌ علوم طبیعی و عصب‌شناسی (نوروساینس) در سده‌ بیستم و بیست‌ویکم که امروزه مسیری متفاوت از اخلاق کانتی دارد.

آرتور شوپنهاور (۱۸۶۰ـ ۱۷۸۸) فیلسوف آلمانی که یکی از بزرگترین فلاسفهه اروپا و فیلسوف پرنفوذ تاریخ در حوزه اخلاق، هنر، ادبیات معاصر و روانشناسی جدید است. از مهمترین کتاب‌های او می‌توان به «جهان همچون اراده و تصور»، «در باب حکمت زندگی»، «هنر همیشه بر حق بودن»، «دو مساله بنیادین اخلاق»، «متعلقات و ملحقات» و «جهان و تأملات فیلسوف» اشاره داشت.

این کتاب در ۱۵۲ صفحه و با قیمت ۹۷۷۰۰ تومان به بازار کتاب راه یافته است.

پیشتر در این مجموعه و از همین نویسنده و مترجم کتاب‌های «هنر حفظ آبرو»، «هنر پیر شدن»، «هنر رنجاندن»، «هنر رفتار با زنان»، «هنر خودشناسی»، «هنر زنده ماندن» و «هنر خوشبختی» در نشر مرکز انتشار یافته‌اند.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا