پاسخ رئیس مرکز امور ایثارگران ناجا به ماجرای جانباز منتسب به نیروی انتظامی

پاسخ رئیس مرکز امور ایثارگران ناجا به ماجرای جانباز منتسب به نیروی انتظامی

به دنبال انتشار اخباری از مشکلات یک جانباز منسوب به نیروی انتظامی ، رئیس مرکز امور ایثارگران ناجا جزئیات این پرونده را تشریح کرد.

به گزارش بیگ نیوز ، سرداری “یونس عبدی” رئیس مرکز امور ایثارگران ناجا گفت: امروز خبری در رسانه ها و فضای مجازی منتشر شد مبنی بر اینکه یک جانباز با 35 درصد نیروی انتظامی فراموش شده و مسئولان ناجا نسبت به وضعیت وی بی تفاوت هستند. اگرچه این مسئله باعث رنج عاطفی و انسانی مردم و ناجا شده است ، اما در عین حال ، توضیح در این زمینه و آشکار ساختن حقیقت موضوع امری ضروری و ضروری است.

وی افزود: فرد مورد نظر به هیچ وجه جانباز ناجا نیست و در نتیجه به دلیل حضور در مأموریت ، مشکلات جسمی وی پیش نیامده و به بیماری مبتلا شده که ممکن است برای هر شخصی اتفاق بیفتد.

به گزارش خبرگزاری پلیس ، سردار عبدی اظهار داشت: رسیدگی به پرونده های شهدا ، جانبازان و آزادگان همواره مورد تأکید فرمانده محترم ناجا و مرکز امور ایثارگران نیروی انتظامی و مراتب آن فرماندهی انتظامی استان بوده است. همان هدف عصیان مداوم. و با اطلاع از آخرین وضعیت جامعه هدف ، آنها در تلاشند تا با استفاده از ظرفیتهای موجود در سازمان و … هر مشكل و نیاز از جمله مواد ، پزشكی و غیره را برطرف كنند و تاكنون همكاران ما صادق بوده و جهادگران نیز وظایف و ماموریت ها در این زمینه.

به گزارش بیگ نیوز ، فیلمی از علی بور هنرمند ، جانباز 35 درصدی مبارزه با سرطان حنجره در فضای مجازی منتشر شده است که در آن زینب هنرمند ، دختر 30 ساله این جانباز می گوید: “پدر من قبلاً پلیس بودیم افسر برای ما 30 میلیون دلار بابت هزینه دارو و معالجه از بانک کشاورزی وام گرفتیم ، اما به دلیل کمبود منابع مالی و توانایی پرداخت ، بانک کشاورزی در حال مصادره و تخلیه خانه ما است و آنها آن را هفت روز به ما دادند خانه ما را تخلیه کنید.

وی ادامه می دهد: ما 7 خواهر (5 مجرد) هستیم و پدر من از سال 1995 به سرطان حنجره مبتلا شده است.

خانم هنرمند اظهار داشت: 220 میلیون بانک کشاورزی دستور داده شده است و ما قادر به پرداخت این میزان بدهی نیستیم ، پدر من افسر اجرای قانون است. ما کسی نداریم ما به نان شبانه خود احتیاج داریم و دفترچه بیمه نداریم.

به گفته وی ، هزینه هر جلسه شیمی درمانی پدرش بیش از یک میلیون یورو است. در حالی که پدر با بیماری دست و پنجه نرم می کند ، خیرین برای تأمین هزینه های ما کمک می کنند.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا