هر ۸ نفر گرفتار در تله‌کابینی در پاکستان نجات یافتند

این پست از سایت خبرگذاری بیگ نیوز برگرفته از سایت ” www.isna.ir ” در مورد مقاله ” هر ۸ نفر گرفتار در تله‌کابینی در پاکستان نجات یافتند ” ارائه شده است، در صورتی که محتوای این پست مورد توجه تان واقع شده است به دسته بندی مربوطه مراجعه نمایید.

هر ۸ نفر گرفتار در تله‌کابینی در پاکستان نجات یافتند

وزارت کشور پاکستان اعلام کرد: تمامی هشت نفری که روز گذشته (سه‌شنبه) در یک تله‌‎کابین در نزدیکی شهر «باتاگرام» در ایالت «خیبرپختونخوا» گرفتار شده بودند، نجات یافتند.

به گزارش بیگ نیوز به نقل از بی بی سی، از صبح روز گذشته (سه شنبه) شش کودک و دو معلم آنها در یک تله‌کابین شکسته، بر فراز دره‌ای در شمال غرب این کشور گیر افتاده‌ بودند.

دانش‌آموزان و آموزگارانشان در حال رفتن به مدرسه در ایالت خیبر پختونخوا بودند که دو سیم تله‌کابین قطع شد و آنها در ارتفاع ۲۷۴ متری روی دره، آویزان ماندند.

گروه عملیات نجات ارتش پاکستان تا عصر روز گذشته چندین تلاش را برای نجات سرنشینان تله‌کابین انجام داد که ابتدا کار نجات سرنشینان به خوبی پیش نمی‌رفت اما سرانجام تلاش‌ها به نتیجه رسید و در میان ازدحام مردم، تمامی سرنشینان گرفتار به مکان امنی منتقل شدند.

این دانش‌آموزان بین ۱۰ تا ۱۶ ساله بودند و «گلفراز»، یکی از بزرگسالان در تله‌کابین، تلفنی به رسانه‌های محلی گفت یکی از کودکان که پسری ۱۶ ساله است، عارضه قلبی دارد و برای چند ساعت بیهوش بود.

نیروهای ارتش پاکستان عملیات نجات را در باتاگرام با استفاده از بالگرد آغاز کرده‌اند. فیلم منتشرشده در فضای مجازی نشان می‌دهد که یک «کماندو» در حال فرود از یک بالگرد به سمت تله‌کابین است.

شبکه خبری پاکستانی «جیونیوز» در گزارش‌های اولیه اعلام کرده بود که این کماندو ابتدا به سمت تله‌کابین پایین رفت تا به افراد داخل آن کمک کند اما به دلیل وزش باد شدید در منطقه موفق نشد. با این حال ادامه تلاش‌ها به نجات تمام سرنشینان تله‌کابینِ حادثه‌دیده منجر شد.

یک افسر پلیس محلی همچنین گفت که این تله‌کابین در حال پنجمین عبور روزانه خود بوده است. مسیر روستا تا مدرسه محلی از طریق جاده، به دلیل کوهستانی بودن منطقه، حدود دو ساعت طول می‌کشد اما عبور با تله‌کابین تنها چهار دقیقه طول می‌کشد.

ساکنانی که متوجه تله‌کابین آویزان شدند با استفاده از بلندگو، پیام هشدار به مقام‌ها فرستادند. به گزارش روزنامه «دان»، حداقل چهار ساعت طول کشید تا اولین بالگرد نجات برسد.

«محمد امجد»، افسر پلیس محلی از محل حادثه به بی‌بی‌سی گفت: چهار بالگرد در عملیات نجات شرکت کردند.

به گزارش خبرگزاری رویترز، امدادگران محلی، ماموریت نجات را مخاطره‌آمیز توصیف کرده بودند. علاوه بر بادهای شدید، این نگرانی وجود داشت که پره‌های پروانه بالگرد، وضعیت تله‌کابین را بی‌ثبات‌تر کند.

دستیار فرماندار منطقه به بی‌بی‌سی گفت که یک کماندو دو بار سعی کرد تا از طریق بالگرد و با استفاده از طناب خود را به تله‌کابین برساند اما موفق نشد.

با این حال، تیم امداد توانست مقداری آب و غذا به آنها برسانند. ابتدا مقام‌ها تلاش کردند تا تورهایی را زیر تله‌کابین پهن کنند.

مقام‌های پاکستانی از یک تله‌کابین برقی کوچکتر برای نجات این افراد کمک گرفتند.

مردم محل و بستگان نگران این افراد در نزدیکی محل حادثه در دو طرف دره جمع شده‌ بودند و عملیات نجات را دنبال می‌کردند.

یک معلم محلی به رسانه «دان» گفت که روزانه حدود ۱۵۰ نفر به دلیل نبود گزینه‌های مناسب حمل‌ونقل در منطقه با تله‌کابین به مدرسه می‌روند.

«آلائی»، منطقه‌ای کوهستانی است که در ارتفاع ۲۰۰۰ متری از سطح دریا قرار دارد. ساکنان منطقه در دو طرف دره در گستره بزرگی سکونت دارند.

بیشتر این منطقه کوهستانی در شمال پاکستان، زیرساختی مانند جاده و امکانات اولیه ندارد. در بیشتر مناطق به طور منظم از بالابرها و تله‌کابین برای حمل‌ونقل از یک کوه به کوه دیگر استفاده می‌شود.

«انوار الحق کاکار»، نخست‌وزیر موقت پاکستان، در ایکس (توییتر سابق) نوشت که به مقام‌های مربوطه دستور داده است تا تمامی این آسانسورها و تله‌کابین‌های خصوصی را بازرسی کنند و از ایمن بودن آنها اطمینان حاصل شود.

او گفت: حادثه تله‌کابین در باتاگرام واقعا هشداردهنده است.

انتهای پیام

دکمه بازگشت به بالا