نهضت سوادآموزی در مسیر تحول دیجیتال؛ نقش هوش مصنوعی و آموزش آنلاین در آینده آموزش بزرگ سالان

در گفت وگو با آنا به بهانه روز جهانی نهضت سوادآموزی مطرح شد؛

نهضت سوادآموزی در مسیر تحول دیجیتال؛ نقش هوش مصنوعی و آموزش آنلاین در آینده آموزش بزرگ‌سالان

رئیس سازمان نهضت سوادآموزی کشور از برنامه های تحول آفرین در جهت استفاده از فناوری های نوین در آموزش بزرگ سالان خبر داد؛ نهضت سوادآموزی قصد دارد با بهره گیری از فناوری های دیجیتال آموزش های خود را به صورت آنلاین در اختیار جمعیت های مختلف قرار دهد.

عبدالرضا فولادوند رئیس سازمان نهضت سوادآموزی در گفت وگویی با خبرگزاری آنا از تحولات جدید در آموزش بزرگ سالان و اهمیت استفاده از فناوری های نوین در گسترش سواد و مهارت های ضروری برای جامعه خبر داد.

فولادوند با تأکید بر ضرورت هم راستایی آموزش با دنیای دیجیتال اعلام کرد که در آینده نزدیک بخش مهمی از آموزش های این سازمان به صورت آنلاین برگزار خواهد شد.

وی با اشاره به همکاری های آینده این سازمان با صدا و سیما گفت: سازمان نهضت سوادآموزی قصد دارد با کمک رسانه ملی بخشی از آموزش های خود را به صورت گسترده تری در میان مردم به اشتراک بگذارد. این همکاری می تواند کمک بزرگی در گسترش آموزش های عمومی و ویژه در زمینه های مختلف باشد.

هوش مصنوعی؛ مهارتی برای آینده

رئیس نهضت سوادآموزی هوش مصنوعی و فناوری های نوین را به عنوان مهارتی ضروری برای آینده جامعه معرفی کرد و افزود: یکی از اهداف اصلی وزارت آموزش و پرورش و سازمان نهضت سوادآموزی توسعه آموزش مهارت ها است. فناوری های نوین به ویژه هوش مصنوعی امروزه به عنوان یک مهارت اصلی در سطح جهانی شناخته می شوند که باید در برنامه های آموزشی گنجانده شوند.

وی با اشاره به شروع کار کارگروهی تحت عنوان کارگروه آموزش هوش مصنوعی در وزارت آموزش و پرورش گفت: این کارگروه به منظور آموزش نیرو های رسمی در حوزه هوش مصنوعی و فناوری های نوین تشکیل شده است. در این کارگروه دوره هایی برای آموزش نیرو های رسمی برگزار و کتاب هایی نیز ترجمه شده است تا وزارت آموزش و پرورش بتواند از فناوری های نوین به بهترین نحو استفاده کند.

نگاهی به آینده آموزش در نهضت سوادآموزی

فولادوند در ادامه افزود: تغییرات جدی در راه است و این سازمان در نظر دارد که با استفاده از بستر های آنلاین دسترسی به آموزش های سوادآموزی را تسهیل کند. با توجه به گسترش اینترنت و امکانات دیجیتال لازم است که نهضت سوادآموزی از ظرفیت این ابزار ها بهره برداری کند تا افراد بیشتری بتوانند از این آموزش ها بهره مند شوند. در این راستا برگزاری دوره های آنلاین و استفاده از محتوای آموزشی در رسانه ها از جمله راهکار هایی است که این سازمان در نظر دارد به مرحله اجرا درآورد.

این رویکرد به ویژه برای گروه های سنی بزرگ سال و افرادی که به دلایل مختلف از تحصیل بازمانده اند اهمیت ویژه ای دارد. فولادوند معتقد است که نهضت سوادآموزی باید با گام های بلندتر به سمت ارتقای مهارت های اجتماعی اقتصادی و فنی افراد حرکت کند.

سوادآموزی در عصر دیجیتال

روز جهانی نهضت سوادآموزی فرصتی است تا به اهمیت آموزش و سوادآموزی در جامعه توجه بیشتری صورت گیرد. تحولات و برنامه هایی که از سوی این سازمان در حال پیگیری است به وضوح نشان دهنده عزم جدی برای نوآوری و استفاده از فناوری های نوین در گسترش سواد است. اگرچه در گذشته سوادآموزی بیشتر به توانایی خواندن و نوشتن محدود می شد امروز این مفهوم به دنیای دیجیتال و مهارت های نوین گسترش یافته است.

به نظر می رسد نهضت سوادآموزی با توجه به همکاری های خود با رسانه ها و تمرکز بر آموزش های آنلاین در حال ایجاد زیرساخت هایی است که در آینده می تواند دسترسی به آموزش های معتبر و مفید را برای تمامی اقشار جامعه آسان تر کند.

منبع: ana.ir

دکمه بازگشت به بالا