صدور مجوز احداث ۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر با گذشت یکسال از راهاندازی تابلوی سبز بورس
این پست از سایت بیگ نیوز برگرفته از سایت ” www.isna.ir ” در مورد مقاله ” صدور مجوز احداث ۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر با گذشت یکسال از راهاندازی تابلوی سبز بورس ” ارائه شده است، در صورتی که محتوای این پست مورد توجه تان واقع شده است به دسته بندی مربوطه مراجعه نمایید.
معاون وزیر نیرو گفت: با گذشت یکسال از راهاندازی تابلوی برق سبز در بورس انرژی تاکنون برای ساخت بیش از ۵۰۰ مگاوات در این حوزه مجوز صادر شده است.
به گزارش بیگ نیوز، محمود کمانی در مراسم مبادله تفاهمنامه تأمین مالی پروژههای تجدیدپذیر و بهرهوری برق میان ساتبا و صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت در نمایشگاه بینالمللی نفت، گاز و پتروشیمی تهران با اشاره به اینکه خرید و فروش برق در این تابلو با قیمت مناسب در حال انجام است، اظهار کرد: در مدل تابلوی برق سبز، سرمایهگذار به احداث نیروگاه میپردازد و برق تولیدی را در بورس عرضه می کند.
وی با بیان اینکه با نگاه مثبت دولت و همکاری همه دستگاهها، اقدامات موثری برای توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر انجام و در طی دو سال گذشته بستههای مختلفی تدوین شده است، اضافه کرد: مجوزها از نهادهای بالادستی همچون شورای عالی انرژی، شورای اقتصاد و هیئت دولت گرفته شده است.
کمانی، بستههای توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر در کشور را برشمرد و بیان کرد: از جمله بستههای توسعه نیروگاهی میتوان به بسته ۴۰۰۰ مگاوات و ۴۵۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی اشاره کرد که مقدمات کار آنها انجام شده و قراردادهای مرتبط با آن برگزار شده است. همچنین برای ترغیب صنایع در جهت توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر، بسته ۳۲۰۰ مگاواتی در نظر گرفته شده که توسط صنایع در حال ساخت است؛ اقدامات مرتبط با برگزاری مناقصه ساخت ۳۰۰۰ مگاوات نیروگاه بادی نیز در حال انجام است.
رئیس سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری برق(ساتبا) با اشاره به اینکه تعداد بیشماری نیروگاه با مقیاس ۲۰۰ و ۴۰۰ مگاوات در حال ساخت است، یادآور شد: مدلهای متفاوتی برای سرمایهگذاری در حوزه تجدیدپذیر برای ساخت نیروگاه مقیاس کوچک، متوسط و بزرگ مشخص شده که در بخشهای خانگی، حمایتی، کشاورزی و … در حال اجراست.
وی با تاکید بر اینکه نگاه صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت به حوزه بهینهسازی و توسعه نیروگاههای تجدیدپذیر، ارزشمند و برای کشور لازم است، بیان کرد: به نتیجه رسیدن ساخت نیروگاههای تجدیدپذیر نیازمند تامین مالی است که در این زمینه صندوقهای نوآوری و شکوفایی، صندوق وزارت نیرو، صندوق توسعه ملی و صندوق محیط زیست در حال فعالیت هستند.
کمانی خاطرنشان کرد: امیدواریم با امضای تفاهمنامه با صندوق پژوهش و فناوری صنعت نفت بتوانیم تامین مالی بخشی از نیروگاههای دارای مقیاس متوسط را تا سقف ۳ مگاوات به نتیجه برسانیم.
انتهای پیام