تفاهمنامه همکاری جهاد دانشگاهی و استانداری گیلان امضا شد

این پست از سایت سایت اطلاع رسانی بیگ نیوز برگرفته از سایت ” ana.press ” در مورد مقاله ” تفاهمنامه همکاری جهاد دانشگاهی و استانداری گیلان امضا شد ” ارائه شده است، در صورتی که محتوای این پست مورد توجه تان واقع شده است به دسته بندی مربوطه مراجعه نمایید.

تفاهمنامه همکاری جهاد دانشگاهی و استانداری گیلان امضا شد

تفاهمنامه همکاری چندجانبه جهاد دانشگاهی و استانداری گیلان با هدف بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های این نهاد در زمینه‌های برنامه‌ریزی و توسعه، فناوری انرژی‌های ‌تجدید‌پذیر، امور فرهنگی و اجتماعی، اشتغال و کارآفرینی و … به امضا رسید.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهمنامه همکاری استانداری گیلان و جهاد دانشگاهی با هدف بهره‌گیری استانداری از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های نهاد انقلابی جهاددانشگاهی در زمینه برنامه‌ریزی و توسعه، فناوری انرژی‌های تجدید‌پذیر؛ امور فرهنگی اجتماعی، اشتغال و کارآفرینی و سایر تجارب این نهاد در حوزه‌های مختلف به امضای حسن مسلمی‌نائینی رئیس این نهاد و اسدالله عباسی استاندار این استان رسید.

حسن مسلمی‌نائینی در این مراسم با بیان اینکه مجموعه جهاددانشگاهی داری بالغ بر ۱۰۰ واحد سازمانی و مرکز بزرگ علمی و پژوهشی است، اظهار کرد: از جمله این مراکز می‌توان به پژوهشگاه‌های رویان، علوم انسانی و مطالعات اجتماعی، پژوهشکده سرطان معتمد اشاره کرد که هر کدام در حوزه‌های مختلف تخصصی فعالیت دارند.

وی در همین رابطه با اقدامات تأثیرگذار پژوهشگاه ابن سینای جهاددانشگاهی در حوزه درمان ناباروری و اصلاح نژاد دام‌های سبک و سنگین اشاره کرد و افزود: این نهاد همچنین دارای دو دانشگاه بزرگ علم و هنر یزد و علم و فرهنگ در تهران است که در هر کدام آنها حدود ۸ هزار دانشجو از مقطع کاردانی تا دکترا مشغول تحصیل هستند.

رئیس جهاد دانشگاهی در این مراسم به فعالیت سه پارک علم و فناوری البرز، کرمانشاه و علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی اشاره کرد، ادامه داد:  این پارک‌ها در حوزه‌های مختلف فنی و مهندسی؛ پزشکی و… فعالیت دارند که پارک ملی علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی دربرگیرنده رشته‌های علوم انسانی، هنری همانند داستان نویسی، انیمیشن و موسیقی و صنایع دستی است.

مسلمی‌نائینی با اشاره به استقرار مراکز و واحد‌های این نهاد در همه کشور عنوان کرد: جهاددانشگاهی در بیش از چهار دهه فعالیت خود همواره کوشیده تا به نیاز‌های کشور پاسخ دهد. زمانی کشور نیازمند کار فرهنگی برای تربیت مدیران و استادان در تراز انقلاب اسلامی داشت، همه فعالیت‌های فرهنگی در دانشگاه‌ها با محور این نهاد انجام می‌شد. در برهه‌ای دیگر با توجه به نیاز به آموزش‌های دانشگاهی و مهارتی این نهاد در این حوزه ورود کرد.

وی امروز با بیان اینکه دانشگاه‌های علم و هنر و علم و فرهنگ به دانشگاه‌های بزرگ تبدیل شده اند و ۶ مؤسسه آموزش عالی در کشور از جمله گیلان داریم، ادامه داد: در ۳۷ مرکز آموزش علمی کاربردی جهاددانشگاهی به دانشجویان زیادی آموزش‌های مهارتی ارائه می‌شود.

ورود علمی جهاد دانشگاهی به موضوع گردشگری گیلان

حسن مسلمی‌نائینی رئیس جهاد دانشگاهی در دیدار با آیت الله رسول فلاحتی، نماینده، ولی فقیه در استان گیلان و امام جمعه رشت نیز با اشاره به گذشت ۴۳ سال از فعالیت این نهاد از شناخته بودن جایگاه علمی و پژوهشی این نهاد در کشور سخن گفت و افزود: مقام معظم رهبری توجه خاصی به جهاد دانشگاهی و اهمیت حیات و حضور این نهاد علمی فرهنگی در کشور دارند و بیانات ایشان همواره راهگشای فعالیت‌های ما بوده است.

وی جهاد دانشگاهی را یکی از نهاد‌های مولود انقلاب دانست که جهادی و علم محور حرکت می‌کند و اضافه کرد: جهاددانشگاهی انجام کار‌های بر زمین مانده را در دستور کار دارد و یکی از وظایف خود را کمک به دولت می‌داند و به دنبال موازی کاری نیست.

رئیس جهاد دانشگاهی با بیان اینکه کشور در برهه‌ها و موقعیت‌ها مختلف نیاز‌های متعددی دارد، تشریح کرد: در دهه اول انقلاب به موضوعات فرهنگی و نیروسازی و مدیریت دانشگاه نیاز داشتیم؛ بنابراین این نهاد وارد میدان شد در زمانی دیگر با افزایش متقاضیان ورود به دانشگاه مواجه شدیم و نیاز به دانشگاه احساس شد که در این راستا نیز جهاد دانشگاهی دو دانشگاه تاسیس کرد.

مسلمی‌نائینی به نیاز کشور به بحث‌های پزشکی به ویژه در حوزه درمان ناباروری اشاره و عنوان کرد: درمان ناباروری هزینه بالایی داشت و زوج‌های جوان گاهی مجبور به سفر خارج از کشور برای درمان می‌شدند؛ اما جهاد دانشگاهی کار انقلابی و جهادی خود را آغاز کرد و امروز به یکی از مراکز موفق در این بخش تبدیل شده ایم.

وی بیان کرد: فناوری نیاز امروز کشور است و همان‌گونه که در دوران دفاع مقدس بسیاری از تجهیزات نظامی تحریم شده را در مجموعه جهاد دانشگاهی تولید کردیم، امروز نیز باید همان مسیر را ادامه دهیم.

رئیس جهاد دانشگاهی یکی از نیاز‌های جمعیت سالمند را حوزه‌های بهداشت و درمان دانست و یادآور شد: دنیا روش‌های مؤثری را برای جوان سازی جمعیت به کار برده؛ در کشور نیز ورود جدی به درمان ناباروری داریم و جهاد دانشگاهی دارنده بهترین مرکز ناباروری است؛ البته در کشور حدود ۱۰۰ مرکز درمان ناباروری داریم که ۱۰ مرکز آن متعلق به جهاد دانشگاهی هستند؛ اما نیمی از جمعیت هدف به این ۱۰ مرکز مراجعه می‌کنند.

مسلمی‌نائینی یکی از نیاز‌های استان گیلان را در حوزه پیشگیری و درمان سرطان به ویژه در حوزه بانوان دانست و با اشاره به فعالیت پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی، متذکر شد: پیشگیری از سرطان را با جدیت دنبال می‌کنیم و مراکز پیشگیری را فعال کرده‌ایم.

وی گردشگری را یکی از ظرفیت‌های بی نظیر گیلان برشمرد که نیازمند تدبیر و برنامه ریزی است و تأکید کرد: باید با پدیده گردشگری و حضور میلیونی گردشگران در استان برخورد علمی کنیم تا بتوانیم آورده داشته باشیم. در این راستا پژوهشکده گردشگری جهاد دانشگاهی آمادگی دارد مباحث علمی و پژوهشی گردشگری در گیلان را دنبال کند.

رئیس جهاد دانشگاهی بر استفاده از ظرفیت مرکز افکارسنجی (ایسپا) تاکید کرد و ادامه داد: ۹۹ درصد نظرسنجی‌ها و پیمایش‌های این مرکز نزدیک به واقعیت بوده؛ بنابراین می‌توان از آمار‌ها و تحلیل‌های ایسپا برای مسائل اجتماعی استان بهره گرفت.

دکمه بازگشت به بالا