بررسی یخچال قنادی و ویژگی های آن

صنایع برودتی تکنیک سرد با بهره گیری از علم نوین، دست به تولید انواع یخچال های صنعتی زده است و تلاش در جلب رضایت مشتری دارد. این شرکت محصولاتی هم رده با نمونه های وارداتی تولید می کند ، از لحاظ کیفیت و کمیت یخچال های این شرکت بسیار عالی هستند. شما می توانید بهترین محصولات را از این مجموعه به صورت حضوری یا آنلاین خریداری کنید.

یخچال

یخچال های قنادی برای نگهداری انواع کیک، شیرینی، انواع دسر، کاپ کیک، انواع شیرینی های خشک در قنادی ها مورد استفاده قرار می گیرند. مدیران قنادی ترجیح می دهند تا یخچال هایی با کیفیت و در عین حال زیبا تهیه کنند. تهیه یک یخچال با کیفیت به موارد بسیاری بستگی دارد از جمله اندازه، توان کمپرسور، نورپردازی، جنس بدنه، زیبایی و… مواردی هستند که باید در هنگام انتخاب به آن ها توجه کرد. در این صنف میان قناد ها و فروشگاه های بزرگ مانند هر صنف دیگری رقابت بسیاری است؛ بنابراین تلاش فعالان این صنف استفاده از یخچال های با کیفیت است.

طراحی مناسب از دیگر مولفه های مهم در انتخاب یخچال قنادی می توان به طراحی مناسب و کاربردی یخچال اشاره کرد. یخچال قنادی باید فضای کافی برای قرار دادن هر نوع کیک و شیرینی را داشته باشد.سعی کرده یخچال هایی را طراحی کند تا بیشترین نیاز یک قنادی را رفع کند. انتخاب نوع یخچال باید متناسب با فضا و کاربرد یخچال نیز باشد. ویژگی های محصول برای انتخاب یک یخچال باید یک سری ویژگی ها را در نظر گرفت. یخچال قنادی باید تمام شیشه باشد، زیرا زیبایی کار را دو چندان می کند و ویترین توسط مشتری باید کاملاً دیده شود.

یخچال قنادی باید دارای پایه های چرخ دار باشد؛ چرا که جا به جایی برای شست و شو و تغییر دکور باید کاری آسان باشد. این یخچال ها باید طبقاتی تمام استیل و شیشه داشته باشند، زیرا هم به راحتی تمیز می شوند و هم این که در فضای مرطوب، یخچال دچار زنگ زدگی نمی شود. کمپرسور یخچال باید یک کمپرسور قوی باشد. یخچال قنادی باید دارای نور باشد و تمامی قسمت های داخل یخچال قابل رویت باشد. از دیگر ویژگی های یک یخچال قنادی، دسترسی به قفسه های یخچال است.

قفسه های یک یخچال باید به گونه ای طراحی شوند که به راحتی بتوان سینی های شیرینی را در درون یخچال قرار داد یا از آن خارج کرد و به هنگام چیدن شیرینی در داخل جعبه دسترسی به تمام قسمت های یخچال برای پرسنل قنادی فراهم باشد. قطعات یخچال یک یخچال صنعتی دارای قطعات بسیار زیاد و مهم است که از جمله این قطعات می توان به فن ها، کمپرسور، لاستیک درب، گاز و ترموستات و لامپ ها اشاره کرد. صنایع برودتی تکنیک سرد ایران سعی کرده است تا از قطعات بسیار با کیفیت در ساختخود استفاده کند. این مجموعه برای تمامی محصولات خود تا دو سال گارانتی بی قید و شرط قرار داده است. کمپرسور:یکی از مهم ترین قطعات یخچال ها، کمپرسورها هستند. داشتن یک کمپرسور قوی برای یک یخچال بسیار مهم است.

به صورت کلی، یک کمپرسور یخچال نقش خنک کننده را دارد. کمپرسور یخچال، در داخل لوله ها، گاز خنک کننده را متراکم می کند. در مرحله بعد این گاز در هوای سرد کندانسور به مایع تبدیل می شود. با توجه به خصوصیات گاز، کار خنک کنندگی یخچال انجام می شود. هرچه یخچال بزرگ تر باشد نیاز به کمپرسور بزرگ تری دارد.

یخچال قنادی مکعبی

از این نوع یخچال ها و فریزر ها برای نگهداری مواد اولیه و فریز کردن خامه و … استفاده می شود. تفاوت اصلی در یخچال قنادی در دو نوع ویترینی و ویترین خشک است. یخچال های ویترینی دارای موتور هستند و سرمای ایجاد شده باعث خنک شدن داخل یخچال می شود. این هوای خنک کمک می کند تا شیرینی های تر داخل یخچال بسیار تازه بمانند و با کیفیت بالا به دست مشتری برسند.

یخچال قنادی چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

کیک و شیرینی یکی از خوراکی های خوشمزه و پرطرفدار هستند و مشکل بتوان کسی را یافت که کیک و شیرینی دوست نداشته باشد. علاوه بر اینکه شیرینی باید دارای طعم و کیفیت خوبی باشد، نحوه نگهداری جهت سالم و تازه ماندن شیرینی از اهمیت زیادی برخوردار است. در نگهداری شیرینی های تر باید دقت بیشتری به خرج داد زیرا مواد اولیه آن ها معمولا خامه و تخم مرغ است و در صورت عدم توجه به نحوه صحیح نگهداری، ممکن است به سرعت خراب شوند و طعم و مزه آن ها تغییر کند. یکی از راه های مراقبت و حفظ کیفیت و طعم کیک و شیرینی استفاده از یخچال قنادی است.

یخچال قنادی یکی از انواع یخچال فروشگاهی است و یک وسیله ضروری برای نانوایی، قنادی، کافی شاپ و هر فروشگاه دیگری که نان، شیرینی و کیک در آن عرضه می شود، جهت نگه داری و نمایش این محصولات به مشتریان به حساب می آید. دامنه دمایی یخچال قنادی با یخچال های معمولی بسیار متفاوت است، زیرا کیک و شیرینی برای تازه و خوشمزه ماندن باید در درجه حرارت و رطوبت خاصی نگه داری شوند.

ترموستات:قطعه ای است که در فضای بسته اجازه کم و زیاد شدن دما را نمی دهد. لامپ و نور پردازی:یکی از مهم ترین ویژگی های یک یخچال صنعتی که حتما باید به آن دقت کرد، داشتن نورپردازی مناسب است. نورپردازی در وهله اول باعث می شود که داخل یخچال به خوبی دیده شود و در مرحله دوم نمایی بسیار شیکی به کار شما می دهد. جنس بدنه:بدنه یخچال ها از جنس استنلس استیل است. این جنس در تولید بدنه یخچال به کار می رود زیرا دچار زنگ زدگی نمی شود و جلوه کار را خراب نمی کند. این استیل دارای تنوع رنگ نقره ای، طلایی، دودی و … است. یخچال های طلایی جلوه بسیار زیبایی دارند و می توانند در دکوراسیون های لوکس استفاده شوند.

لاستیک درب و عایق بندی:عایق بندی مناسب یخچال باعث می شود تا دما به سرعت بالا نرود و از هدر رفت انرژی جلوگیری کند. عایق بندی درست باعث تازه ماندن محصولات و کاهش هزینه برق می شود. یخچال ویترینی:کاربرد اصلی این نوع از یخچال ها به نمایش گذاشتن انواع شیرینی و دسر است که یکی از مهم ترین آیتم های هر قنادی می باشد. بلا شک در داخل هر قنادی می توان نمونه هایی از این نوع یخچال را دید. برای انتخاب این نوع یخچال باید بسیار دقت کرد چون علاوه بر مهم بودن کارایی، زیبایی هم بسیار مهم است. یخچال ایستاده:یخچال های ایستاده برای نگهداری و عرضه انواع کیک ها به کار گرفته می شوند.

فاصله طبقات این نوع از یخچال ها بسیار بیشتر از یخچال های ویترینی است و ارتفاع آن نیز بیشتر است تا بتوان کیک ها را با هر تعداد طبقه که باشند، در داخل آن قرار داد. ویترین خشک: از ویترین های خشک برای نگهداری و عرضه انواع نان و شیرینی خشک استفاده می شود. رطوبت در این یخچال ها باید بسیار کم باشد زیرا رطوبت باعث می شود کیفیت این نوع از شیرینی کاهش پیدا کند. یخچال و: یخچال های میز کار برای مواردی استفاده می شوند که رویه یخچال را به عنوان میز استفاده می کنند.

دکمه بازگشت به بالا