ببینید| تست تصادف خودروی «چری» با سقوط از ارتفاع ۳۲ متری

این پست از سایت خبرگذاری بیگ نیوز برگرفته از سایت ” www.khabaronline.ir ” در مورد مقاله ” ببینید| تست تصادف خودروی «چری» با سقوط از ارتفاع ۳۲ متری ” ارائه شده است، در صورتی که محتوای این پست مورد توجه تان واقع شده است به دسته بندی مربوطه مراجعه نمایید.

ببینید| تست تصادف خودروی «چری» با سقوط از ارتفاع ۳۲ متری

امیرمسعود عابدین: تست‌های تصادف از روش‌های بسیار سخت‌گیرانه‌ای پیروی می‌کنند و به همین دلیل اغلب موردانتقاد قرار می‌گیرند که این خودروها دارای اقدامات ایمنی صرفاً مهندسی‌شده برای آزمایش هستند. یکی از سناریوهای ترسناک برای بسیاری از مردم آن است که ماشین از ارتفاع بالایی سقوط کند. بدیهی است که این اتفاق در زندگی روزمره زیاد اتفاق نمی‌افتد، اما مردم نمی‌توانند نگران نباشند.

چری در زمینه تست تصادفات عجیب و خاص کنجکاو به نظر می‌رسید و به‌تازگی یک دستگاه چری اکسید اکسلانتیکس ET را از ارتفاع ۳۲ متری به پایین انداخت. در این آزمایش، چری یک شاسی‌بلند الکتریکی اکسید اکسلانتیکس ET را با جرثقیل تا ارتفاع ۳۲ متری بالا برد و سپس کابل بالابر را با سقوط خودرو به‌صورت عمودی و با برخورد به زمین آزاد کرد. تست سقوط از ارتفاع، نوعی ارزیابی ایمنی شدید است که پیش‌بینی می‌کند در صورت خروج پرسرعت خودرو از جاده چه اتفاقی می‌افتد. این امر می‌تواند استحکام ساختاری و توانایی محافظت از سرنشینان را در شرایط تصادف شدید، آزمایش کند.

خودروسازهایی که به ایمنی معروفند، مانند ولوو در آزمایش‌های خود، معمولا خودرو را از ارتفاع ۳۰ متری رها می‌کنند؛ اما چری این فاصله را به ۳۲ متر رساند. در تصاویر ویدیویی می‌توانیم ببینیم که بخش جلوی ES به‌شدت ضربه دیده است. بااین‌حال، قسمت سرنشینان با آسیب بسیار کمی در برابر ضربه مقاومت کرد. به نظر می‌رسید که ستون‌ها آسیب کمی دیده‌اند و درب‌ها به‌طورمعمول باز می‌شوند.

به گزارش بیگ نیوز، اکسلانتیکس ET که به‌عنوان یک SUV سایز متوسط تا بزرگ شناخته می‌شود، دارای ابعاد ۴۹۵۵/۱۹۷۵/۱۶۹۸ میلی‌متر و فاصله بین دو محور ۳۰۰۰ میلی‌متر است.
نمای جلویی که بر اساس پلتفرم برقی رده‌بالای چری ساخته‌شده، دارای جلوپنجره بسته و چراغ‌های خطی و دوتایی جلو است. در قسمت عقب نیز از طراحی چراغ‌های متصل استفاده‌ شده است.

ببینید| تست تصادف خودروی «چری» با سقوط از ارتفاع ۳۲ متری

علاوه بر این، اکسلانتیکس ET به ۳۰ سنسور و دو تراشه Orin-X مجهز شده است تا قابلیت‌های پیشرفته کمک رانندگی را برای سناریوهای رانندگی شهری و بزرگراهی تحقق بخشد.

در داخل، صفحه‌نمایش مرکزی بزرگ ۱۵.۶ اینچی، حالت‌های مختلف از جمله حالت‌های کودک، حیوان خانگی و کارائوکه را یکپارچه می‌کند.

ببینید| تست تصادف خودروی «چری» با سقوط از ارتفاع ۳۲ متری

سایر امکانات شامل صندلی‌های جاذبه صفر، گرم‌کن و سردکن و ماساژور صندلی، سیستم صوتی Lion Melody Max با ۲۳ بلندگو، سانروف ۲.۳۸ اینچی و سیستم نظارت بر سلامتی است که می‌تواند ضربان قلب و فشارخون مسافران را اندازه‌گیری کند.

قدرت تولیدی از دو موتور الکتریکی جلو و عقب تأمین می‌شود که حداکثر قدرت به ترتیب ۱۸۳ کیلووات و ۲۳۰ کیلووات است. شتاب ۰ تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت آن ۵.۴۶ ثانیه است. در طی آزمایش سرمای شدید در دمای منفی ۲۰ درجه سانتی‌گراد در مغولستان، این خودرو از ۲۰٪ به ۸۰٪ در ۲۴ دقیقه شارژ شد. در شرایط عادی در دمای ۲۵ درجه سانتی‌گراد (۷۷ درجه فارنهایت)، اکسلانتیکس می‌تواند ۴۰۰ کیلومتر برد را در ۱۰ دقیقه ایجاد کند.

جهت مشاهده لیست قیمت روز خودرو های داخلی و خارجی می توانید به صفحه لیست قیمت روز خودرو در بیگ نیوز مراجعه کنید.

۵۴۳۲۲

دکمه بازگشت به بالا