آیا پرستار سالمند میبایست توانایی مدیریت داروها و تجویز آن‌ ها را داشته باشد؟

پرستار سالمند معمولا وظایف مختلفی دارد که قبل از استخدام می توانید آن را بازگو کرده تا با توجه به شرایط شما پرستار مناسبی در اختیارتان قرار گیرد. پرستار سالمند روزانه یا شبانه روزی قبل از استخدام تمامی مهارت های لازم در خصوص مراقبت از فرد سالمند بیمار را آموزش می بینند، بنابراین دارای مهارت های مختلفی هستند و می توانند به بهترین شکل ممکن است فرد مراقبت کنند. اما سوالی که همواره ذهن اکثر افراد جامعه را درگیر کرده این است که آیا پرستار سالمند توانایی مدیریت داروها یا حتی تجویز آن ها را دارد؟ اکثر پرستاران مهارت زیادی در رابطه با مدیریت دارو ها دارند، اما برای تجویز بهتر است به پزشک مراجعه شود تا بیماری به صورت دقیق تشخیص داده شود و سپس داروها مناسبی نیز توسط پزشک تجویز شود.

پرستار |دارو

استخدام پرستار سالمند با اطلاعات پزشکی

استخدام پرستار سالمند با اطلاعات پزشکی

 در صورتی که پرستار از مهارت بالایی برخوردار باشد و توانایی او در تشخیص بیماری بالا باشد می تواند داروهایی متناسب با آن تجویز کند. برخی از سالمندان نیز از شرایط حساسی برخوردار هستند و مصرف یک سری از داروها ممکن است به سلامت آن ها آسیب برساند بنابراین، نباید بدون دستور پزشک برای این گونه افراد دارویی تجویز شود. اما در حالت کلی پرستار سالمند توانایی مدیریت داروها را در زمان مناسب دارد و به فرد در بهبود سلامت جسمانی کمک زیادی می کند. برای استخدام پرستار سالمندی که تجربه پرستاری از سالمند بیمار را داشته باشد می توانید از شرکت های خدمات پرستاری در منزل مانند شرکت کیان مهر کمک بگیرید. شرکت خدمات پرستاری کیان مهر در شرق و غرب تهران دارای نیروهای با تجربه ای بوده که می توانند در تمامی شرایط کنار سالمند شما باشند.

مدیریت داروها توسط پرستار سالمند به چه صورت است؟

معمولا بیشتر سالمندان به دلیل بالا رفتن سن و سایر عوامل دچار بیماری می شوند که نیازمند مصرف داروهای مناسب را به سالمند بدهد. مدیریت داروها بسیار مهم است و یکی از موارد حیاتی برای سالمندان محسوب می شود. یکی از مهارت اصلی پرستاران سالمند مدیریت داروها است که باید به صورت امن، دقیق و مهارت بالا انجام شود. در واقع پرستار برای نظارت داروها باید چندین مهارت را در نظر داشته باشد که عبارتند از:

1.تدارک داروها: گاهی ممکن است دارو سالمند تمام شده باشد، در چنین شرایطی پرستار باید توانایی تهیه آن ها را داشته باشد. این داروها معمولا توسط پزشکان تجویز می شوند که شامل دارو ها و مکمل های خاص هستند و تهیه آن ها نیز باید در زمان مناسب انجام شود تا مشکلی برای سالمند به وجود نیاید.

۲. نظارت مستمر: پرستار باید تمامی واکنش هایی که از مصرف داروها روی سالمند به وجود می آیند را تحت نظر بگیرد و در صورت بروز مشکل جدی با پزشک ارتباط گیرد. البته اگر واکنش های غیر معمول دیده شد باید پزشک در جریان باشد، در غیر این صورت نیازی به مراجعه نیست، اما به طور کلی پس از مصرف دارو باید تمامی حالت ها و واکنش سالمند مورد بررسی قرار گیرد.

۳. درک دقیق دستورات پزشکان: توانایی درک دستورات پزشک از مهارت های مهم دیگر پرستار بوده و باید بتواند تمامی دستورات را به صورت دقیق اجرا کند. مصرف داروها باید در همان ساعت از روز که پزشک مشخص کرده مصرف گردد، همچنین روش مصرف نیز بسیار مهم است و باید طبق دستور پزشک انجام شود.

۴. درجه بندی داروها: داروهایی که توسط پزشک درجه بندی شده اند باید به همان صورت ثبت شوند، دقیقه به دقیقه نتایج و واکنش های دارو پس از مصرف مهم است، بنابراین پرستار باید این توانایی را داشته باشد.

۵. مدیریت داروهای مختلف: برخی از سالمندان پر طول روز چندین دارو را با هم مصرف می کنند، پرستار باید به هماهنگی بین داروها توجه ویژه ای داشته باشد و در زمان مناسب آن را به سالمند دهد تا از تداخل و سایر مشکلات دیگر نیز جلوگیری شود.

۶. مدیریت ایمن داروها: داروهای حساس نیاز به مدیریت امن دارند، در واقع باید در مکان از آن ها نگهداری شود. همچنین بهینه داروها تا زمان مصرف بسیار مهم است و پرستار باید این توانایی را داشته باشد.

دکمه بازگشت به بالا