آمار رعایت شیوه نامه‌های ضدکرونا در هفته ۹۹ اپیدمی

در بین اماکن عمومی، کارگاه ها و صنایع کوچک زیر 25 سال، نانوایی ها و رستوران ها در رتبه های اول تا سوم و مدارس به دلیل تخلف از دستورالعمل های بهداشتی و دریافت اخطار و ارجاع به قوه قضاییه رتبه چهارم را دارند.

سطح رعایت دستورالعمل های بهداشتی

به گفته معاون بهداشتی وزارت بهداشت، میزان رعایت مقررات بهداشتی در کشور در هفته منتهی به 15 آذرماه 1400، 59.74 درصد بوده است.

میزان رعایت رویه های مبارزه با کرونا در کشور بیش از 59 درصد است، همچنین بیشترین میزان استفاده از ماسک در اماکن عمومی مربوط به فرودگاه ها با 92.68 درصد و کمترین میزان استفاده از آن مربوط به نانوایی ها با 51.17 درصد است.

روند رعایت مقررات بهداشتی از 15 تا 22 دی ماه 1400 را می توانید در نمودار زیر مشاهده کنید:

سطح رعایت دستورالعمل های بهداشتی

ارتباط بین پروتکل ها و بیماری عروق کرونر قلب

بهداشت فردی شامل جلوگیری از دسترسی و حضور مراجعین و کارکنان با علائم بیماری، ثبت نام در وزارت بهداشت، اخذ و نصب QR CODE، وسایل شستشو یا ضدعفونی دست و استفاده از دستگاه های کارتخوان یا سایر روش های پرداخت الکترونیکی است.

میانگین سطح بهداشت فردی در اماکن عمومی در استان های کشور

این میزان در بازه زمانی 15 دسامبر تا 13 ژانویه 62.94 درصد بوده است. در این شاخص بیشترین میزان انطباق مربوط به دانشگاه ها با 94.01 درصد و کمترین میزان انطباق مربوط به نانوایی ها با 58.21 درصد است.

به بهداشت فردی توجه کنید

میانگین استفاده از ماسک در اماکن عمومی در استان های کشور

در این مدت 58.63 درصد بوده است که بیشترین میزان استفاده از ماسک در اماکن عمومی مربوط به فرودگاه ها با 92.68 درصد و کمترین میزان استفاده از ماسک مربوط به نانوایی ها با 51.17 درصد بوده است.

میزان استفاده از ماسک

فاصله گذاری شامل علامت گذاری، حفاظت و غیره، رعایت فاصله حداقل یک متری بین: کارمندان و کارکنان و عدم ارائه خدمات توسط ارائه دهنده خدمات به متخلفین فاصله است.

میانگین درصد فضا در اماکن عمومی استان های بارگیریآر

از 15 دسامبر تا 13 ژانویه 2014، 57.72 درصد بوده است که بیشترین میزان انطباق مربوط به دانشگاه ها با 90.14 درصد و کمترین میزان انطباق مربوط به بخش ها با 50.07 درصد بوده است.

درجه انطباق با فاصله واکسیناسیون

درصد تهویه مناسب در اماکن عمومی در استان های کشور

تهویه مناسب شامل تهویه طبیعی، تهویه مکانیکی و تهویه مطبوع می باشد. میانگین رعایت تهویه مناسب در این مکان ها از 15 آذر تا 13 دی ماه 60.89 درصد، بیشترین مشاهده مربوط به فرودگاه ها با 95.12 درصد و کمترین مشاهده مربوط به مراکز ورزشی با 54.93 درصد بوده است.

درجه انطباق با تهویه در مکان ها

درصد واکسیناسیون در اماکن عمومی کشور

در مرحله اول مدیریت هوشمند کرونا از 6 تا 10 دی ماه؛ 86.27 درصد بود. بیشترین میزان رعایت قوانین مربوط به فرودگاه ها با 100 درصد و کمترین میزان با 80.62 درصد مربوط به مهدکودک ها بوده است.

به واکسیناسیون در مکان های عمومی توجه کنید

محدوده هشدار بهداشتی به دلیل عدم رعایت دستورالعمل های بهداشتی

بر اساس اقدامات ناشی از تشدید بازرسی ها از 15 تا 22 دی ماه 1400، از 3577807 مرکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی سرپوشیده تا سال 1394 مورد بازرسی قرار گرفت.

اخطار و پلمپ بهداشتی

در این مدت به 31 هزار و 355 مرکز مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی اخطار و به مراجع قضایی معرفی شدند و از این تعداد 968 مرکز پلمب شدند.

بازرسی بهداشت

کارگاه ها و صنایع کوچک زیر 25 نفر، نانوایی ها و رستوران ها از 15 تا 22 دی ماه 1400 در دریافت اخطاریه و معرفی به مراجع قضایی در اماکن عمومی اول تا سوم هستند و پس از آن مدارس رتبه چهارم استقبال را در این دوره عمومی به خود اختصاص دادند. اطلاعیه ها و ارجاع به مراجع قضایی. سپس فروشگاه های زنجیره ای، بانک ها، ادارات و سازمان ها، پیشخوان ها و پلیس + 10 و مراکز ورزشی.

نرخ هشدار سلامت

گزارش رعایت دستورالعمل های بهداشتی در بازگشایی مدارس در سال تحصیلی

تعداد کل مدارس در سال تحصیلی 1400-1401; 135856 مدرسه وجود داشت.

– 61346 مدرسه ابتدایی
– 23 579 مدرسه دوره اول و متوسطه
– 21 186 مدرسه متوسطه
– 1560 مدرسه استثنایی
– 21702 مدرسه پیش دبستانی
– هنرستان 5996
– مجتمع هنری 987

لازم به ذکر است که تعداد بازرسی های انجام شده تا تاریخ 6 دی ماه 1400 بالغ بر 90336 مدرسه بوده است.

استفاده از ماسک در مدارس

چالش های مهم و پرخطر

– فضای ناکافی کلاس با تعداد دانش‌آموز (پذیرش بیش از حد ظرفیت کلاس)
– عدم رعایت فاصله مناسب بین دانش آموزان
– عدم رعایت چیدمان صندلی بر اساس مسافت
– عدم رعایت استفاده از ماسک در بین دانش آموزان کارکنان مدرسه
– نبود شرایط مناسب برای تهویه و جریان هوا در کلاس ها

دکمه بازگشت به بالا