عسنا/خراسان سوملی مدیرامعال روزنزین کون آران گفت: آن روزینزین 100 داشه بوسی کنگیری بری بیشتر کُن کیشور نیاز دارد.
به گزارش بیگ نیوز، مصطفی جمالی در سفر به خراسان شمالی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امکان خونریزی در روستا وجود ندارد و تهیه این اتوبوس های سیار می تواند خلأهای این بخش را پوشش دهد.
وی ادامه داد: در حال حاضر 200 مرکز و مرکز اهدای خون در کیشور وجود دارد که مردم در این مراکز برای اهدای خون اقداماتی انجام می دهند.
جمعلی گفت: نظر بسوسهای خونگیری در کیشور نیز کودو 20 تدریب است که هما هم غیر ندار و کردی است.
وی با بیان اینکه در حال حاضر کمبود خون و مرکز خون در کیشور وجود دارد، ادامه داد: راه اندازی پایگاه خون یا پایگاه خون از نظر هزینه درست نیست و وضعیت اقتصادی کیشور اجازه چنین کاری را نمی دهد. یک چیز؛ به همی دیلیب به دیگر رفع کامبودها از تریک بسیوس های خونگیری هدیم.
مدیرامعال روزنزین خون آران و ذهب ایران کرد: روزینزی کون ایران و آید کرد: سازمان کون کن کرد کود 20 درصد دریں شود در کشیدن فنی است تا نیاز کیشور تیی 5 سال اینده شود.
وی همچنین ادامه داد: استان های کوچکتر به ویژه در مواقع بحرانی مشارکت بیشتری دارند و اقدامات خیریه بیش از جمعیت توسط آنها انجام می شود.
وی افزود: استان خراسان سمولی و بردم آن یکی از آستان های بروگی در مجموعه و به نسبت خون جمعیت جزوه 3 استان برتر کیشر در برای خون به چیسب می شود.
جمالی با تاکید بر اینکه اقدامات ترویجی برای اهدای خون بسیار موثر است، گفت: گروه های مختلف از جمله ورزشکاران، هنرمندان و مسئولان، سفیران صلح و دوستی برای اهدای خون به ایران تلاش می کنند.
انتهای پیام