حافظه ی پرینتر

تا به حال در مورد حافظه ی پرینتر چیزی شنیدن؟ اصلا به نظرتون پرینترها هم حافظه دارن؟ یا این که فکر میکنین حافظه ی چاپگر به چه شکلی هست؟ مثل حافظه ی کامپیوتر و لپ تاپه؟ اصلا چرا باید پرینتر حافظه داشته باشه؟ ما میخوایم توی این مطلب، به این قبیل پرسش ها پاسخ بدیم و شما دوستان عزیز رو با نکات جالبی در مورد حافظه ی پرینتر آشنا کنیم. همونطور که میدونین، اچ یی یکی از بزرگ ترین تولید کننده های پرینتر و ماشین های اداری در جهان هست که همیشه محصولاتش رو به جدیدترین تکنولوژی های روز دنیا مجهز میکنه. یکی از کارهایی که این کمپانی کرده، این بوده که برای چاپگرهاش، حافظه ی مشخصی رو در نظر گرفته.

استاندارد |ترید

پاک کردن حافظه پرینتر در ویندوز 10 – پاندا تریدر

یعنی خیلی از پرینترهای تولید شده در این برند، مثل موبایل و لپ تاپ و … دارای حافظه داخلی هستن. خب اینکه پرینتر حافظه داشته باشه میتونه خیلی ویژگی خوب و کاربردی باشه. تکنسین های تعمیر پرینتر نمایندگی اچ پی هم این مطلب رو تایید میکنن که برخورداری چاپگر از حافظه ی داخلی، نوعی آپشن و قابلیت ویژه به شمار میره. برای آشنایی بیشتر با حافظه ی پرینتر و کاربرد اون در این دستگاه، توصیه می کنیم مطلب امرزو ما رو از دست ندین.

عملکرد حافظه یا رم پرینتر

در مورد عملکرد حافظه ی پرینتر ، باید بگیم که این قطعه، برای ذخیره و پردازش کارهای چاپی که از طریق رایانه به پرینتر ارسال میشن، مورد استفاده قرار میگیره. به این صورت که بعد از تموم شدن فرایند پرینت و چاپ محتوای مورد نظر، کار از حافظه پاک میشه تا فرصت بیشتری برای پرینت فراهم بشه. لیست قیمت پرینتر هر چند ساعت بروز می شود

جالبه بدونین که بعضی از پرینترهای اچ پی برای ذخیره کردن کارهای چاپی از هارد دیسک ها استفاده میکنن. البته سرعت چاپ از هارد دیسک، در مقایسه با RAM خیلی پایین تره، ولی شما متیونین خیلی از فرایندهای چاپی مورد نظرتون رو در هارد دیسک، بدون بارگذاری حافظه پرینتر ذخیره کنین. یه خوبی دیگه ی پرینتر های مجهز به حافظه هم اینه که میتونین با استفاده از اونها، گرافیک با کیفیت بالا رو در اندازه ی بزرگتر به چاپ برسونین.

ارتقا حافظه ی چاپگر

در کنار همه ی مواری که راجع به حافظه ی چاپگر و عملکرد اون گفتیم، یه ویژگی خیلی خوب این بخش اینه که قابل ارتقا هست و میشه ظرفیت اونو افزایش داد. برای ارتقا حافظه ی پرینتر باید بدونین که این دستگاه، معمولا از ماژول های حافظه تک خطی (SIMMs)  به عنوان حافظه استفاده میکنه. اندازه های استاندارد SIMM شامل 2 مگابایت، 4 مگابایت و 16 مگابایت هست.

حالا بعضی از پرینترها SIMM های شخص ثالث رو هم قبول میکنن و میشه از حافظه های جانبی در اونها استفاده کرد. بنابراین شما میتونین با اضافه کردن کارت حافظه به این نوع پرینترها، حافظه ی ذخیره سازی اونها رو افزایش بدین و به این ترتیب، سرعت چاپ رو بالا ببرین. البته فراموش نکنین که بعضی از پرینتر های hp هم چنین قابلیتی ندارن.

تعمیر حافظه پرینتر اچ پی

حافظه ی پرینتر هم مثل سایر بخش های این دستگاه، ممکنه دچار ایراد بشه و نیاز به تعمیر داشته باشه. این بخش مثل رم و هارد کامپیوتر نیست که اطلاعات محرمانه در اون ذخیره شده باشه و نگران حفظ این اطلاعات باشین. اما به هر حال خرابی ش میتونه رو عملکرد دستگاه تاثیراتی بذاره و اونو مختل کنه.

به همین خاطر هم لازمه که در اسرع وقت، اقدام به تعمیر این قطعه کنین تا مشکلات دیگه ای در چاپگرتون ایجاد نشه. همکارای ما در واحد تعمیرات اچ پی، تجربه و مهارت کافی برای ترمیم این قطعه رو دارن و میتونن با استفاده از دستگاه ها و تجهیزات مدرن و کاربردی، حافظه ی پرینتر شما را در اسرع وقت ترمیم کنن.

نمایندگی اچ پی در تهران

نمایندگی اچ پی در تهران، انواع خدمات مربوط به فروش، تعمیرات و خدمات پس از فروش محصولات این شرکت رو به کاربران محترم ارائه میده. موفقیت این مرکز در کسب رضایت کاربران، به واسطه ی تلاش مثال زدنی کارکنانش و توجه به اصول مشتری مداری به دست اومده. فروش جدیدترین مدل های پرینتر، دستگاه کپی، فکس، لپ تاپ، آل این وان و … اچ پی به صورت اورجینال، تعمیرات تخصصی محصولات و خدمات پس از فروش، به عنوان اصلی ترین فعالیت های نمایندگی hp در مرکز سخت افزار ایران به شمار میرن.

همچنین نمایندگی اچ پی در تهران، اقدامات تخصصی در زمینه رفع مشکلات محصولات این برند رو در واحدهایی مجزا انجام میده. این واحدها، به دلیل برخورداری از ابزار و دستگاه های پیشرفته و نیز به خدمت گرفتن متخصصین زبده، خدمات بسیار با کیفیتی رو در زمینه تعمیرات به کاربرا ارائه میدن.

نحوه کار کردن حافظه پرینتر

برای جدا نگه داشتن فرمان های چاپی، حتی زمانی که چندین سند را به یک چاپگر ارسال می کنید، رایانه شما یک صف پرینت ایجاد می کند. تمام حساب های کاربر روی رایانه، به پرینتر متصل هستند. همچنین، فهرستی از کارهای چاپ درخواستی با تمام داده های لازم، در حافظه موقت پرینتر یا Spool نگهداری می شوند.

هنگامی که که چاپگر یک کار را تمام می کند، کامپیوتر کار بعدی را از حافظه موقت پرینتر، ارسال می کند تا به چاپ برسد. بیشتر چاپگرهای جوهر افشان خانگی، به طور مستقیم، داده های این حافظه را چاپ می کنند، بنابراین، این مشکل، اغلب بدون نیاز به پاک کردن حافظه پرینتر، تنها با پاک کردن صف فرمان های چاپ در رایانه برطرف می شود.

برخی از چاپگرهای سطح بالا، مانند پرینترهای لیزری تحت شبکه، حافظه موقتی نیز در دستگاه دارند. اگر پاک کردن حافظه چاپگر، مشکل چاپ نکردن را برطرف نکرد، بازنشانی چاپگر بهترین گزینه است.

تعریف حافظه پرینتر

حافظه پرینتر (RAM) ، حافظه تعبیه شده در پرینتر است. این حافظه با حافظه کامپیوتر متفاوت بوده و تمام پرینترها مقدار مشخصی حافظه نصب شده دارند، اما اکثر آنها قابل ارتقا هستند تا دستورات چاپ و غیره را با سرعتی بیشتر انجام دهند.

عملکرد

حافظه چاپگر برای ذخیره و پردازش کارهای چاپی که از طریق رایانه به چاپگر ارسال می شوند استفاده می شود. پس از چاپ، داده های چاپی که از کامپیوتر دریافت شده بود، از حافظه پرینتر رنگی پاک می شوند تا فضای بیشتری برای دستورات چاپ بعدی فراهم شود.

اهمیت

حافظه چاپگر به طور مستقیم با دو ویژگی چاپ مرتبط است: سرعت و کیفیت چاپ. حافظه بیشتر به شما اجازه می دهد سریعتر چاپ کنید و گرافیک با کیفیت بالا را بزرگتر چاپ کنید.

افزودن حافظه

پرینترها از ماژول های حافظه تک خطی (SIMMs) به عنوان حافظه استفاده می کنند. اندازه های استاندارد SIMM شامل 2 مگابایت، 4 مگابایت و 16 مگابایت می باشد. برخی از پرینترها SIMM های شخص ثالث را نیز قبول می کنند، در حالی که بقیه پرینترها فقط SIMM های اختصاصی را می پذیرند.برای تعیین نوع حافظه لازم است به اسناد پرینتر خود مراجعه کنید تا قطعه حافظه (Ram) اشتباهی تهیه نکنید.

دیسکهای سخت

بعضی از پرینترها و دستگاه های کپی همچنین برای ذخیره کردن کارهای چاپی از هارد دیسک ها استفاده می کنند. اگر چه چاپ از هارد دیسک کندتر از چاپ از RAM است، اما شما می توانید بسیاری از کارهای چاپ را در هارد دیسک بدون بارگذاری حافظه روی چاپگر ذخیره کنید.

دکمه بازگشت به بالا