تدوین برنامه پاسخ به زلزله احتمالی تهران / لزوم آمادگی مقابله با تهدیدهای نوترکیب

تدوین برنامه پاسخ به زلزله احتمالی تهران / لزوم آمادگی مقابله با تهدیدهای نوترکیب

رییس جمعیت هلال احمر «پدافند غیرعامل» را ایمنی بخش جامعه توصیف کرد و در عین حال گفت: یکی از مهم ترین بحران ها که احتمال وقوع آن متصور بود زلزله تهران است. بر همین اساس برنامه پاسخ جمعیت تدوین و استان های معین تهران جهت امدادرسانی مشخص شده اند.

به گزارش بیگ نیوز و بنابر اعلام پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ دکتر پیرحسین کولیوند در آیین رونمایی و کارگاه توجیهی نظام عملیاتی و برنامه پاسخ جمعیت در مخاطرات و تهدیدات حوزه پدافند غیرعامل «پدافند غیرعامل» را ایمنی بخش جامعه توصیف کرد و گفت: قامت تنومند پدافند غیرعامل را سردار جلالی بنیانگذاری کرد و پیگیری های جدی وی سبب شد تا پدافند غیرعامل عملکرد درخشانی داشته باشد و به الگویی برای سایر دستگاه ها بدل شود.

وی افزود: امروز در هلال احمر نیز پدافند غیرعامل مورد توجه جدی قرار گرفته و در کشور هم نهادینه شده است. پدافند غیرعامل در صحبت بزرگان ما نیز مورد توجه است و بر همین اساس هلال احمر چندین برنامه را در حوزه پدافند غیرعامل پیگیری کرده است.

رئیس هلال احمر تصریح کرد: در این راستا آموزش های همگانی و تخصصی در دستور کار قرار گرفته است. این که بدانیم در موقع بحران باید چه اقدامی انجام داد مهم ترین رکن آموزش است.

وی افزود: در گام نخست خطرها شناسایی شده و برای پاسخگویی به خطرات و بحران ها برنامه های مختلف داریم. بی شک یکی از مهم ترین بحران ها که احتمال وقوع آن متصور بود زلزله تهران است. بر همین اساس برنامه پاسخ جمعیت تدوین و استان های معین تهران مشخص شده اند و در تلاش هستیم تا تهران را به استان های معین معرفی کنیم.

کولیوند خاطرنشان کرد: در حال تمرین نحوه ایجاد اسکان اضطراری امدادرسانی و ارائه کمک های بهداشتی هستیم. این روند با جدیت در دستور کار هلال احمر است.

وی افزود: ۷۰ هزار نیروی امدادگر هلال احمر امروز آموزش تخصصی دیده اند تا در موقع بحران در کمترین زمان ممکن پای کار باشند. نمونه این عملکرد سریع را می توان در کمک رسانی به مجروحین انفجارهای لبنان مشاهده کرد. امروز تهدیدهای نوترکیب در کمین ما هستند و باید برای مقابله با این خطرات آماده شد.

کولیوند ادامه داد: روحیه جهادی و مقاوم امروز جوانان ما نیاز به مکملی به نام پدافند غیرعامل دارد. جمعیت هلال احمر در این مسیر گام های اساسی برداشته و با قدرت این روند را ادامه می دهد.

رئیس جمعیت هلال احمر تصریح کرد: هوشمندسازی در ماموریت های هلال احمر کلید خورده و رصد و داده کاوی در این زمینه فعال شده است. همچنین پیشگیری به عنوان یک رکن اساسی در پدافند غیرعامل در دستور کار است تا خسارت ها به حداقل برسد. باید سطح تاب آوری ارتقا یابد و این امر از طریق تمرین و مانور ممکن است.

وی توضیح داد: باید مخاطرات را شناخت و سپس به دنبال پیشگیری و راه های کاهش تلفات رفت. تفاهم نامه های متعددی با سایر دستگاه ها امضا شده تا بتوان با استفاده از داده های آن ها برای خطرات احتمالی راهکار داشته باشیم. ما خدمتگزار مردم هستیم و باید در این راستا از تمامی ظرفیت ها استفاده کنیم تا بهترین خدمات به مردم ارائه شود.

کولیوند در قسمت دیگری از صحبت های خود ضمن محکومیت حملات بی رحمانه علیه غیرنظامیان در لبنان و غزه گفت: هلال احمر طبق وظایف ذاتی خود کمک های بشردوستانه خود را بدون توجه به مرزها انجام می دهد و هرچند بار دیگر که بیمارستان های هلال احمر را بمباران کنند باز هم برای کمک به جنگ زدگان پای کار هستیم و باز هم بیمارستان های صحرایی را برای درمان مجروحین احداث خواهیم کرد.

انتهای پیام

منبع: www.isna.ir

Back to top button