به گزارش خبرگزاری بیگ نیوز، مراسم اختتامیه اولین جشنواره ملی شعر نیکوکاری، عصر دوشنبه 30 خرداد با حضور چهرههایی مانند محمدعلی مجاهدی(پیشکسوت شعر آئینی)، حسن ذوالفقاری(مدیر گروه آموزش فرهنگستان زبان و ادب فارسی) و حجتالاسلام محمدمهدی خانمحمدی(دبیر جشنواره) در فروشگاه سلن سوره حسه هوشی به منطقه اسلامی تبدیل شده است.
نجمالدین شریعتی که اجرای این برنامه را برعهده داشت پس از شروع برنامه با نام و یاد خداوند قادر متعال درباره این جشنواره گفت: «امیدوارم که ثبتهای مرتبط با نیکوکاری در اشعار این شاعران، منشا خیر و نیکوکاری است و از مشکلات مردم عزیزمان بهواسطه میرود. این یک رویا، یک رویا و یک رویا است. چون نمی دانیم در گذشته چه نوع پولی می خواهیم انجام دهیم و چه کاری انجام می دهیم. بوی دریا بسیار قوی است و آب زیادی در آن وجود دارد. دیوارهای خانه خداوند شکسته خواهد شد و نان صحرا پاک خواهد شد. پس چقدر دیگر در جمع بنی اسرائیل هستیم؟ اگر این همان کاری است که ما انجام دادهایم، میتوانیم با شما یک توافق پایدار ببندیم. و من این پیام را فرستادم، اما درست نیست.»
حجتالاسلام محمدمهدی خانمحمدی دبیر جشنواره، به عنوان اولین سخنران این مراسم درباره جشنواره ملی شعر نیکوکاری گفت: «همانطور که حکما، فرهیختگان و هنرمندان یکی از عوامل ماندگاری هنر و آثار هنری بحث فطریبودن آن هستند. هر انسانی یک انسان است و او مرد جنگ است. در گذشته در تاریخ جهان به این موضوع پی بردیم که قانونی وجود ندارد، اما قانونی برای ما وجود ندارد. نیکوکاری از جمله امور فطری است که جدای از شریعتهای مختلف، خود یک امر فطری است که انسان فقط انسانبودنش را اقتضا میکند که نیکوکار باشد و با همنوع خود با مهربانی رفتار کند. به همین جهت برای ت بین نیکوکاری و ر اقتضا را ایجاد می کند که این بپردات در تار تولید در ادبیات تاریخ شده است.
او ادامه داد: «جشنواره ملی شعر نیکوکاری هم با توجه به این تناسبی که بین شعر و نیکوکاری است کار خود را آغاز کرد و اتفاقات مبارکی برای آن افتاد، از جمله شعرخوانی در استانهای مختلف که این استقبال شاعران از ما در آن مناطق باعث شد. برای امرار معاش به این مکان بروید و به این مکان بروید.
شما قبلاً پیام را به بیمارستان ارسال کرده اید. او از شر به دور است و عشق او قوی است. در ماه اول، در روز اول ماه، به شهر اسرائیل خواهیم رفت.
در آن دروازه دروازه و نام شهر و اتاقهای شهر و اتاقهای خانه خداوند بود. در بخش ترانه، معصومه صاحبی اصفهان و سلیمههر ازهان مشتریکوکار از رشت ربه دوم و علی عابدی از قم، ربته سوم را رتبه کردند. در نیمه های شب نیازی به روغن نیست. در بخش رباعی و شعر کوتاه، مریم پیلهور از رشت، محمدجواد منوچهری از مشهد، فاطمه عبودیزاده از اهواز، حامد طونی، محسن کاویانی و فاطمه آل مجتبی از قم و در بخش سپید و نیمایی، علیرضا رجبعلیزاده از تهران، معصومه شاکری از خراسان رضوی. و پادشاه آشور از بیابان بیرون آمد.
اولین جشنواره ملی شعر نیکوکاری به همت مرکز فرهنگ نیکوکاری خیر ماندگار و با مشارکت حوزه هنری انقلاب اسلامی، مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام خمینی(ره) و معاونت فرهنگی دانشگاه شهیدبهشتی از بهمنسال گذشته کار خود را آغاز کرد. این همان جایی است که فقیرترین مردم آن سرزمین، مردمان سرزمین، مردمان سرزمین، مردمان سرزمین و بنی اسرائیل در آن هستند.
من هستم