صفحه های غاز در سیستانوبلوچستان که زمانی برچیده می شود؟
به روگر بیگ نیوز، کھیں ایران کتیبه: “Hennoz hua sard nedehne amma pictures safhayi torturi gaz در بیک اسکیدی سیستانوبلوچستان در کتیکهای کلیکی نیشر میشود. به راستی که تابستان است و کسانی که از نزدیک درگیر مشکل کمبود گاز بوده اند یا اخبار را دنبال می کنند، می دانند که با شروع فصل سرما در مناطق سردسیر استان که شمال سیستان و لوچستان را در بر می گیرد، مردم نیز به سر می برند. رنج بردن از مشکلات سوخت، عمدتا به دلیل گرمایش است.
اکنون خط گاز به تابستان رسیده است و این بدان معناست که برخی افراد با زمان سختی برای پخت و پز مواجه هستند و به همین دلیل ساعت ها در صف های طولانی است. شهر راسک از جمله شهرهای جهان است که در این ایام گازرسانی به آن دشوار است و همین مشکل باعث می شود مردم در ساعات میانی تابستان ایستاده باشند. یکی از شهروندان این شهر که حدود 95 هزار نفر جمعیت دارد، می گوید: «اینجا روزگارمان سخت است اما زمستان سرد است. الان قیمت کپسول بالا رفته و کپسول دولت راحت نیست. 1 ما الن گز برای نگر پخت اپزمن می کَسِی که اکوکتا کاخ باه خاطر آن داخر مشلیک و دستگیره شدیم.»
یکی دیگر از کیدین زابل هم آنتور میگوید: «همیشه در اسکدی کابل و زاهدان و همین تور خاش، میرجاوه و سراوان، مشکل کامبو کایل کیلی است که در کوکت سردسیر ستیده کن آن کونت سردسیر دراند و کینتمی های و کرد و کرد. در منطقه بلوچستان و چابهار از گاز بیشتر برای پخت و پز استفاده می شود، زیرا برای گرم شدن به گاز زیادی نیاز ندارند و زمستان آنچنان سرد نیست، بنابراین مصرف آنها بیشتر از زمان پخت است. اما در مناطق سردسیر مانند منطقه، مردم هم برای پخت و پز و هم برای گرم کردن به غذا نیاز دارند. با تعلیق به آن رسولیما معمولاً زمستانهایی با گاز سفت داریم، اما امسال تابستان چند روزه است و دلیلش هم این است که گاز به سختی میآید.»
شهرستان گلشن سیستانوبلوھیستان هم ازجمله استبدای است که آن روزها دکری مشکی کامودی کاز است. این شهرستان با حدود 62 هزار نفر جمعیت در جنوب استان واقع شده است و از شهرهای تازه تاسیس سیستان و اوبلوچستان در ماه 1399 با جدا شدن از شهرستان سراوان و با تلفیق تشکیل شد. بخش “مرکزی” و “مرکزی”.
عامری، یکی از کیتیندین گلشن میگوید: «ما در غرمای مردادماه ساعتها در صف سیلیندر غاز هدیم. نهمه سال است که به ما فرشمه و هیک کاری کینیاند. فiiكer قdiiM Hela ك ك زsaravana جddahim biiضaء memiـــــــــــــــــــــــــــــة meــــــــــــــــــــــــــــerـــــــــــerــــــــــــــــــــــــــــــ ، athemelة ثelaثــــــــة از وکتی گلشن شهر شده جامیتا جادیا از بریکی به آن شهر وحیشد و جمعیت دو پارب شده اما اپیکیں کامینی نکیلی است. ما فقط یک مکان در شهر داریم که نسبت به جمعیت شهر بسیار کم است. در شهر غلشن و سراوان مشکل مدرون خیلی زیاد است و بریا پختُوپز دریم کیدید دریمید، نازیرهمان این است که در زیمتان زیاد می شود. ALANA دلالًها نانشان در روغان است و هذا بکرائی سود میگریند»
به گوره نوید برهانزهی، از فیلمهای کیستانوبلوچستان، بر راسک و گلشن، در اخرین در کابهار و زراباد هم صفهای تورتونی کاز تشمیل شده است. به عقدی و آین مشکل کیشتر به استشیون کا از نیکس و کشک سکام سوک برمیکرد. به گفته این شهروند ایران، قیمت کپسول دولتی بین 20 تا 25 هزار تومان در بازار آزاد 100 هزار تومان است.
اما داستان ناتمام غازرسانی به سیستانوبلوچستان از کاجا شد؟ پروژه انتقال گاز از عسالویه به ایرانشهر دقیقا 17 سال پیش و با عنقا به کار دولت نهم در سال 1384 انجام شد. কার সাল কার আস্যান یعنی দ্র স্ল স্ল্স 8 মাসাল গাজ দ্র ইর্র্নার শ্দ্দ শ্দ্দ آن زمان بود تا سال ۱۳۹۰ مشاهل غاز در زاهدان و زابل هم می شود که آن اقدم نشد فیلمیک و روشن شدنشدن در آن شهرها تیکد دوره ها و سر آخر سال ۱۳۹۰ در آن بازی شد.
در سال ۱۳۹۲ با روی کار آمدن دولت یازدهم کے کے کے کے تا پیاین سال ۱۳۹۳ مشاهل کاز در زاهدان روشن شد. در حد متوسط هاشمی، استان سیستان و بلوچستان اعلام کرد که البته این وعده عملی شد و دو سال به تعویق افتاد.
شادی مدرون از روشنشدن مشاهل غاز اما دیری نپایید; চার কে কাক্তা কন্দ কাজার্শ্ন শ্দ্দ শ্দ তা সাল্জান্ষি তান ক্জে জেজা প্রে প্র্তে প্র্যা ইজে জাজ্র স্র্র্বানানন্দ স্র্র্বানানন্দ
گازرسانی به زهدان پس از حادثه آتشسوزی دختربچههای این شهر، به دلیل استفاده از دیگهای نفتی و ابعاد فاجعه، سرعت افزایش یافت و تا سال ۱۳۹۶ تعداد بیشتری از مردم تحت پوشش شبکه گاز قرار گرفتند. اما مشکلات متعددی نیز بر سر راه مردم این ولایت وجود داشت. شیدش صفهای تورنتی کپسول گاز که کیک در فسل زمینت عرض المزید میشد در قاعد غازرسانی کنان با اختلانی کند و لاکپشتی پیش میرفت که امید کندانی به آن نکهتند.
شهریار سال ۱۳۹۹ زمانی بود که بر اساس اعلام استانداری سیستان و اوبلچستان در زهدان برای تسهیل در کشف گاز در مناطق منطقه، سهم گاز مایع در سیستان افزایش یافت. اوبلوچستان که 30 درصد افزایش داشته است.
البته هر ساله برای تسریع در ورود گاز به استان، 17 دستگاه تراکتور مدرن از استان های دیگر به ناوگان استان قبل اضافه می شد و تعداد واگن های قطار ورودی با گاز مایع به استان نیز به 24 واگن در هفته می رسید. ، اما هنوز مشکلات وجود داشت.
رضا پنجابی، مدیرعامل شرکت گاز سیستان و اوبلچستان در عین حال گفت: پرونده گازرسانی به زهدان در سال 98 بسته شد و گازرسانی کل استان تا پایان سال 1402 به اتمام می رسد.
سال 1400 در نهایت توسط دولت استان اعلام شد، تامین سیلندر به مناطق دورتر از مرکز با مشکل مواجه شد، بنابراین مقرر شد در چهار شهر هامون، زهدان، دلگان و نیکشهر تاسیسات گاز مایع جدید ایجاد شود. و در همان سال به بهره برداری رسید.
بر اساس آنچه گفته شد، توزیع گاز یکی از مشکلات عمده در سیستم توزیع گاز جمهوری عربی سوریه است.
اما اگر می خواهید بدانید از آخرین روزنامه گازرسانی به سیستان و اوبلچستان باید می گفتند که در 19 اسفندماه امسال شرکت گاز سیستان و اوبلچستان اعلام کرد که تمام شبکه ها و انشعابات در زهدان وصل است و وجود دارد. گاز است، یعنی در هل کرید کودر 68 ک.
بر آن اساس، دیدگاه زاهدان به زابل حود یک ماه پیش زرجه شده است. با تسریع قرآن غاز ختنی زاهدان به زابل هماکنون قرینة سیمان در ان قبلة قبعه از غاز فیزیل را دارد. در کود آن روگان هم که شامل شهرتانهای زابل، زهک، نیمروز، حامون، هیرمند و زاهدان است، ترکیهای فریتون و دیسیون است و در درد کافتیل است. یکسری رفع نواقص و تستهای تحمیل است که باید نمور شود آن تریکها زرکها میشوند.
بر اساس اعلام شرکت گاز استان، در محدوده خشا، کل شبکه مورد نیاز شهرستان خاشا، علاوه بر شبکه تغذیه کارخانه سیمان، اجرا شده و ظرف دو ماه آینده گازرسانی می شود. به صورت یکبار تزریق گاز به شبکه تزریق می شود و به دنبال آن نصب انشعابات در شبکه آغاز می شود.
در شهر ایران نیز شرایط مشابهی در شهر زهدان وجود دارد و تمامی شبکه های مورد نیاز اجرا شده و شهروندان می توانند از گاز طبیعی استفاده کنند.
با آن وصاف به نظر میرسد مشکل گاز سیستانوبلوچستان به سیستانوبلوچستان به سیستان پیانی خود میشود; حداقل یک نفر می تواند امیدوار باشد که این توافق در حال وقوع است و در نهایت شاید روزی در آینده نزدیک شاهد اجرای وعده 17 ساله باشیم.»
انتهای پیام